Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam ! nie tak dawno współżyłam z moim chłopakiem bez zabezpieczeń (nie kończył we mnie i nie dopuszczał do wypływu płynów ejakulacyjnych we mnie choć wiem , że taka 'metoda' to głupota) i był to mój pierwszy raz . dwa dni po stosunku miałam mdłości , które na drugi dzień ustały , potem przez równy tydzień byłam bardzo drażliwa , miałam okropne bóle podbrzusza , krzyża , jajników , miednicy a nawet nerek . Dzień przed miesiączka zrobiłam test ciążowy (10 dni po stosunku) i był negatywny . na drugi dzień dostałam miesiączki (trwa do dziś jest to 3 dzień) jednak jest ona mniej obfita niż zwykle miewałam ale nie jest skąpa . Dodam , że z natury jestem chipohondrykiem i borykam się z nerwicą lękową od ponad roku . Czytałam różne fora o objawach ciąży i przyznam szczerze , że z związku z niechcianą ciążą cały tydzień miałam napady paniki a nawet 'czułam' objawy ciąży , które w dniu miesiączki ustały . Mimo okresu wciąż czuję niepokój a nawet miewam lęki . Czy jest możliwe , że jestem w ciąży ?

Gość gość
Proszę o odpowiedź bo zwariuję z tymi myślami .

Gość gość
A kto ci broni. Bądź sobie.

Gość gość
nie jestes dziecko

Gość gość
w dzisiejszych czasach kobiety latwiej "zachodza" w ciaze niz choruja na grype :D

Gość gość
masz okres? masz nawet jak skapy ale jest wiec w ciazy nie jestes z reszta test tez negatywny wiec ok jest

Gość gość
Chodziło o to czy jest możliwość , że mimo tego co napisałam możliwe jest , że jestem w ciąży ...

Gość PochwaLony
Przestan sie denerwowac i wypatrywac objawow bo to nic nie da. Nie jedtesw ciazy. A przez te nerwy to okresu nie dostaniesz.

Gość gość
Powiedz ile masz lat?:D bo normalnie ze smiechu się posikam:D

Gość gość
Mam okres , jest taki pomiędzy obfitym a skąpym . Taki umiarkowany .

Gość gość
Sikaj do woli . Proszę o poważne odpowiedzi z uwagi na to , że mam nerwicę i przez to wpadam w schizy . Uwierz mi , że gdybyś miał/a to samo też by Ci do śmiechu nie było .

Gość gość
Ku**** mam faceta kocham się z nim opboje studiujemy i nie chcemy bobaska a jakoś się nie boje zadnej wpadki i nie pierdziele glupot jak ty znając zycie masz 14 lat i boisz się bo wpadlaś :D poczytaj troche o anatomii moze dowiesz się ciekawych rzeczy:D a mam pytanie gdzie ci się spuścil ? bo ostatnio czytalam o ciąży poza macicznej na kolanie :D:D

Gość gość
14 nie mam , trochę sporawo Ci się pomyliło . A skoro masz zamiar drwić sobie z tego to może lepiej będzie jak wcale nie będziesz się wypowiadać na ten temat .

Gość gość
Zastanawiałam się jeszcze nad zrobieniem ponownie testu ciążowego kiedy skończy mi się miesiączka .

Gość gość
Zupełnie niepotrzebnie się stresujesz. Skoro masz miesiączke to nie jesteś w ciązy.Nie prościej by było pójść do ginekologa?

Gość gość
Byłoby prościej gdyby najbliższy termin nim przypadał w styczniu a na prywatnego moim nie stać ...

Gość tesciowa 50
Dziecko Ty chyba masz ciaze urojona...........widziesz wiecej tego nie rob,bo jestes jeszcze nie gotowa do takich spraw!