Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka pytań do pań

Polecane posty

Gość gość

1.Wasza ulubiona książka 2.Wasz ulubiony zespół 3.Jakiej muzyki słuchacie 4.Ulubiony film 5. Wasze pasje

Gość gość
Odpowiedzcie, ciekaw jestem was.

Gość gość
a to co złote myśli prowadzisz czy co?:) lepszy już pamiętnik, gdzie się fajne wierszyki wpisywało:)

Gość gość
kazda napisze co innego co ci to da jakis obraz chcesz wyciagnąc jakąs srednia bez senesu

Gość gość
Jestem ciekaw, czym żyją współczesne kobiety i co im się podoba.

Gość gość
Z moich obserwacji to: 1. 50 twarzy Greya 2. Zespół Kamila Bednarka 3. Muzyki Kamila Bednarka 4. Zmierzch 5. Siedzenie na fejsie

Gość gość
Spodziewałem się takich odpowiedzi... Plus Coelho oczywiście.

Gość gość
naga prawda nie czytają ksiązek bo wolą isc do kina albo do klubu albo przychodza tak zmeczone po robocie ze juz nic sie nie chce zreszta ksiazki tez kosztują nie wszytskich stac zeby uzupełaniac biblioteke co do pasji wiekszisc napisze ze fotografia a nie ma zielonego pojecia co to obiektyw napisze bo to modne a tak naprawde jedyne co robia dla siebie to aerobic czasem basen hahahah albo wizyta u kosmetyczki lubia wycieczki pewnie czytaja o nieznanych krajach ale nigdy tam nie pojada conajwyzej nad Bałtyk sa perełki które moze cos wicej napisza ale ile w tym prawdy to sam ocenisz na jednym z pierwszych spotkan

Gość lubie rozne rzeczy
1) "Jane Eyre" Charlotte Bronte 2) nie jestem w stanie miec JEDNEGO ulubionego 3) ulubione rodzaje to gitara klasyczna, bossa nova, dzwieki ogolnie iberyjskie, jazz w stylu lat 20, a ze wspolczesnych to w stylu Carla Bley & co. 4) tez nie jestem w stanie miec jednego ulubionego, ale z ostatniego 10-lecia to jakos bardzo utkwil mi w pamieci "The Snow Cake", "Love, Actually", a z seriali tv "Downton Abbey" ;) 5) z pasja interesuje sie zdobywaniem informacji na temat jak najzdrowszego stylu zycia, psychologii, by lepiej rozumiec inne jednostki ludzkie i ogolnie tajniki ludzkiej egzystencji, oraz lubie se fajnie pogadac i inteligentymi osobnikami obu plci :)

Gość lubie rozne rzeczy
p.s. ksiazki nic nie kosztuja, bo mozna isc do biblioteki, ostatnio troche sie zaniedbalam z czytaniem, ale typowo to czytam 1-2 ksiazki na miesiac, z czego mniej wiecej polowa to powiesci, a droga polowa to tematyka naukowa i psychologiczna.

Gość gość
1.Wasza ulubiona książka: Don Kichot, Ania z Zielonego Wzgórza, Noce i dnie, Trylogia, Dzwonnik z Notre Dame 2.Wasz ulubiony zespół: U2, Depeche Mode, prodigy, marilyn manson 3.Jakiej muzyki słuchacie: jw 4.Ulubiony film: nie lubię filmów oglądać więc nie mam, wolę czytać książki. 5. Wasze pasje: książki, nauki języków, nauki ścisłe (matematyka, fizyka), zjawiska niewytłumaczalne.

1.Wasza ulubiona książka - jest lista książek do których często wracam, ale nie ma jednej ulubionej. Ostatnio najczęściej wracam do "The Heroes", więc powiedzmy, że to ulubieniec na tę chwilę. 2.Wasz ulubiony zespół - Też się zmienia, teraz Hammerfall 3.Jakiej muzyki słuchacie - metal, rock, trochę country i pop'u. 4.Ulubiony film - mam kiepski gust filmowy, więc się nie przyznam nawet :P 5. Wasze pasje - książki, trochę historia (nie jestem żadnym ekspertem i tylko niektóre okresy), jak mam chwilę to maluję :)