Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mój facet WEDLUG WAS POWINIEN MNIE TAK TRAKTOWAC PROSZE POWIEDZCIE

Polecane posty

Gość gość

MOWI MI ZEBYM SKONCZYLA BO MOWIE BZDETY I JESTEM GLUPIA JAK DRZEWO... NA PRZYKLAD WCZORAJ OPOWIEDZIEC MU CHCIALAM O LARRYM FLINCIE I JEGO STOSUNKU DO KARY SMIERCI I ZACZELAM MOWIC A ON ZACZAL OSTENTACYJNIE ZIEWAC I UDAWAL ZE GO TO NUDZI I POWIEDZIAL ZEBYM PRZESTALA I ZAJELA SIE CZYMS MADRZEJSZYM TAK MI SMUTNO BO ZAWSZE TAK JEST...lekcewazy to co mowie.. kiedys powiedzial ze jestem glupia jak drzewo jak mowilam cos madrego.. co mam myslec o tym ?czy ma racje ? do tego ciagle mi mowi ze moja rodzina mnie nie kocha i ze mama i tata mnie nie kochaja i ze mam tylko jego i bez niego jestem sama jak palec.. czy to nie dziwne ze tak mowi ??to chyba nie swiadczy o nim dobrze..skoro wie ze mnie to niszczy i placze przez to a on specjalnie mi serwuje takie emocje.

Gość gość
to zależy, moze naprawde jestes głupia i gadasz glupoty

Gość gość
co za palant

Gość gość
wlasnie nie gadam bzdur bo mowie o polityce i o ciekawych faktach a on mnie tak lekcewazy..:(

Gość gość
ale moze tobie sie wydaje ze mowisz madre rzeczy a pieprzysz bzdety.skad mamy to wiedziec?

Gość gość
stara sie leczyć na Tobie komplexy

Gość gość
nie interesujecie sie tym samym po co ci ktos, kto cie tak traktuje i patrzy na ciebie z gory? lepiej zerwac z kims takim, tylko sie dolujesz.Po co marnowac czas z kims takim :P tak sobie ciebie lekcewazy to ty tez mu pokaz, palant

Gość gość
ale znajac zycie pewnie nie mozesz bez niego zyc, bo tak kochasz jak cie poniza itp :D kobiety tak maja