Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

abonament telefoniczny

Polecane posty

Gość gość

witam zlozylam pismo o rozwiazanie umowy o telefon stacjonarny z tp dzis zadzwonila do mnie pani z tp i zaproponowala abonament ktory zaiwera nie limitowana liczbe minut do sieci stacjonarnych i komorkowych wszstkich operatorow w polsce ue usa kanadzie i australi w atrakcyjknej cenie 69 zl co wy na to???jak myslicie warto? do tej pory miala plan tp 60 czy cos takiego i placilam 50 zl za 1 godz na nr stacjonarne w polsce to sie kompletnie nie oplacilo wiec zdecydowalam sie na rozwiazanie umowa dzis pani mi zloyla w.w oferte zastanawiam sie nad wycofaniem wniosku ...

Gość gość
TP już się i tutaj reklamuje?

Gość gość
nikt sie nie reklamuje dostalam taka oferte i zastanawiam sie nad nia i hce tez wziąść pod uwage oppinie innych ludzi na ten temat dlatego tutaj jestem ...

Gość gość
upupupupupupupup

Gość gość
a przetsan dziewczyno w jakich ty czasach zyjesz po co ci stacjonarny uwazam ze dobrze zrobilas skladajac to psimo i nie powinnas go wycofywac ... tp to banda zlodziej i oszostow i anwet za darmo bym tego nie chial napewno jest jakis haczykl ...

Gość gość
napewno dobrze zrozumiałas że na komórke tez masz w ramach abonamentu? ja mam nofon w tpsie i w ramch tych 50 zł mam tylko na stacjonarne darmowe.

Gość dolefka
no wlasnie...bedziesz uzywac stacjonarnego telefonu? ktos zadzwoni z komorki a ty bedziesz leciec do domu, wstukiwac numer i gadac z przedpokoju? watpie...

Gość gość
napewno na komorki no limit przez cala dobe do wszystkich sieci w atraskcyjnej cenie 69 zl ...

Gość gość
jakie z przedpokoju :) mój tel ma zasięg do ulicy i na całym podwórku a spore jest. Ale faktycznie gdyby nie to, ze u nas poprostu nie ma zasięgu i żadnego internetu poza tepsa to bym miała opory - mam bardzo złe doswiadczenia z kontktów z ta firmą z wczesniejszych lat.Tym razem - umowa od roku -odpukać -nie było wiekszyhc problemów. W kązdym razie podobno z tego neofonu mozna sie łaczyć przez internet z dowolngo miejsca - chociaz jeszcze z teog nie korzystałam. Gdyby mi zaproponowali komórki w ramch abonamentu to bym brała. Bo mam firme i głupio tak "łapac zasięg" w trakcie rozmowy z klientem.