Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CichoCiemna23

Najczęstsze pytanie CIĄŻA NIE CIĄŻA

Polecane posty

Gość CichoCiemna23

No właśnie....Wiadomo najlepiej zrobić test ale jest taka wątpliwość, że może sobie wmawiamy itp chociaż chyba w moim przypadku to była by ciąża nie planowana ale nie nie chciana o tak :) Tescik zrobię w następnym tygodniu o ile okres się nie pojawi, spóźnia się 10dni więc kurcze trochę wcześnie na objawy więc chciała bym usłyszeć od was jak to z tymi objawami.Poza spóźniającym się okresem obramowania sutków są jakieś takie ciemne, jajniki pobolewają ale nie jest to ból taki uciążliwy no i coś tak do lazienki latam :P a najgorzej było jak napiłam się piwa to w ciągu półtorej godziny byłam z 7razy.Wiadomo jak piwo działa ale chyba kurczę to przesada :P

Gość gość
ja starałam się o dziecko kilka lat i powiem szczerze, że zawsze miałam objawy ciążowe jak w ciąży nie byłam :D:D a jak zaszłam w ciążę to od 30dc do końca 4 miesiąca miałam non stop mdłości i wymioty

Gość CichoCiemna23
No właśnie a mi nawet nie dobrze nie jest :P tyle że coś z żołądkiem czasem :P poczekam okresu nie będzie to test i będzie wiadomo na 100 % :)

10 dni Ci sie spoznia, poczekasz tydzien, czyli przez 17 bedziesz miala w nosie swoje zdrowie?! zapewne z hormonami cos masz lub jestes w ciazy. moze ciaza jest zagrozona? serio nie stac na test za piataka?

Gość gość
Ja nawet obramowan sutkow innych nie mialam do 8 tc opro braku okresu zero objawow...

Gość CichoCiemna23
Haha jakby mnie nie było stać nawet na test to raczej była bym załamana z możliwości zajścia w ciąże :) Po prostu nie chce się nakręcać chciałam zasięgnąć opinii dotyczących objawów a z testem chce poczekać bo w tym miesiącu brałam leki, przeziębiona byłam więc to też mogło mieć wpływ na okres

Gość gość
no tak, ale właśnie ty się nakręcasz zakładając temat na kafe... przy takim opóźnieniu jeśli to ciąża to nawet jeśli teraz zrobisz test to wyjdzie prawidłowy wynik, test chyba 7 zł, a tesco przeważnie do 24 otwarte...

Gość CichoCiemna23
Chyba się faktycznie przejdę zaraz :P aptekę mam cało dobową niedaleko

Gość gość
daj znać :)

Gość CichoCiemna23
Amil chyba jest wiarygodnym testem....więc nie pozostaje mi nic innego tylko zastanawiać się nad tym jak oznajmić facetowi że zostanie tatusiem....

Gość gość
ha ha ha a nie mówiłam :D o tej porze też wyjdzie :]

Gość gość
ha ha ha a nie mówiłam :D o tej porze też wyjdzie :]

Gość CichoCiemna23
Nie mogę się napatrzeć jakoś nie dowierzam :D patrzyłam na ten test z pewnością że będzie jedna kreseczka a tu 2 i to ta 2 dość widoczna nie taka blada :P no to będzie niespodzianka :)