Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może prawdziwie pokochać mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

My faceci zakochujemy się w kobietach za charakter, otwartość, ale również za piękny uśmiech, oczy. I po prostu to czujemy. Piersi i ciało budzą w nas najwyżej popęd seksualny, ale nie miłość. Chęć uprawiania z kimś seksu nie jest oznaką miłości. A czy kobieta potrafi się zakochać w mężczyźnie tak po prostu? W nim. Nie w pieniądzach które ma. Wiem, że są teorie, że kobieta szuka faceta zaradnego, który zapewni byt dziecku bla bla bla. No niby tak, choć często samochód faceta był kupiony przez jego ojca, ale już mniejsza o to wszystko. Czy nawet kobieta sama zarabiająca 15 tysięcy miesięcznie potrafi się zakochać w mężczyźnie? Czy zawsze będzie wyglądało to tak, że jeżeli ma okazję odejść do znanego aktora to to zrobi? Czy istnieje prawdziwa miłość ze strony kobiet?

ja się potrafiłam tak zakochać. ciągle myślę co u niego, czy się dobrze czuje...choć nie mogę być przy nim to ciągle myślami jestem bardzo blisko...i to jest bezinteresowne

Gość poli30
istnieje,ja bardzo kocham męża

Gość gość
Tak potrafi kochać prawdziwą szczerą miłością,szkoda tylko że facet tego nie potrafi docenić.

Gość gość
Wy faceci zakochujecie się w tzyckach i tyłku, a nie w charakterze, inteligencji kobiety,,,, bo gdy mielibyście do wyboru, dziewczynę o pięknym ciele, ale mniej wykształconą, mniej zaradną, to i tak wybralibyście tą niż jakąś super inteligentną, zaradną, empatyczną kobietę, np. z dyżym nosem, lub nadwagą...to tylko biologia, nie ma się czego wstydzić, ni udawać.

Gość gość
tak istnieje ja kocham swojego męża prawie 30 lat

Gość poli30
kto ja jestem podszywacz?

Gość gość
15.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość xxx To, że zagadujemy do tych ładnych to chyba logiczne w końcu pierwsze co widać to wygląd zewnętrzny. nie znamy waszych charakterów. Jak coś nie podoba się to same się odzywajcie do nas!

Gość gość
no właśnie "żeby uprawiac seks nie potrzeba kochać" to mnie drazni u facetów. chciałabym znaleźć takiego co jak ja żeby uprawiać seks woli najpierw kobiete pokochać oczywiscie ze potrafimy kochac w ogole u mnie nie mają na to wpływu pieniądze aktualnie kocham faceta który pracje na budowie i na pewno mało zarabia ale jest cudowny szkoda,że nie dla mnie..

Gość gość
ja mogę kochać faceta tylko za to co ma w środku albo czym emanuje ,wszystkie jego zabawki łącznie z kasą nie robią żadnego wrażenia a tak w ogóle to co zwykłe mnie po prostu nudzi

Gość goscccc
gbfhtr

Gość goscccc
ghtju

Gość gość
Tak potrafi się tak zakochać, a potem potrafi długo cierpieć i płakać z tej posranej miłości.

Gość gość
tak potrafiłam się zakochać .... mimo że materialnie nic z tego nie miałam , wiec nie wmawiajcie mi że kochałam za kasę lub coś w tym stylu bo nawet prezentów nie było jakieś coś sporadycznie Ale człowiek naprawdę zakochany nie zwraca na takie rzeczy uwagi ...bo kochałam go za to jakim był człowiekiem Potem się rozstaliśmy i cierpię do tej pory .... a tak go kochałam że nie potrafię pocieszyć się po jego odejściu byle kim ...a minęło 2 lata .... Wydaje mi się że już nigdy się nie zakocham .....bo już nie jestem w stanie

Gość gość
kobieta nigdy nie kocha faceta to facet kocha-a kobieta zawsze wymaga więcej niż może dać

Gość gość
W końcu zwykle jest tak, że to facet utrzymuje czy kupuje mieszkanie. Kobieta jest taka dojrzała, że przenosi się z domu rodziców do domu faceta jezyk.gif Mając tylko 20 lat i pracując na umowie śmieciowej dodatkowo mając dziewczynę lepiej mieszkać u rodziców bo przecież dziewczyna też kosztuje ale wy nie wiecie o czym mowa bo nic nie wkładacie w związek.

Gość gość
A czy miłość ma dla was jakąś wartość?

Gość gość
ale to wlasnie kobiety sie zakoc***a a nie faceci, facet zeby byl z kobieta to ona musi byc piekna bo jak jest brzydka to sie w niej nie zakocha, nikt nigdy nie wiedzial brzydkiej z facetem, za to dla faceta jak kobieta jest piekna to nie musi miec super charaktru bo wytrzyma nawet jakby byla zwykla jedza

Gość gość
zwykle facet jest z brzydzą wiec o co ci chodzi a kobiety lecą na kasę i wygodne życie, albo emocje i przeżycia u bad boy,a

Gość gość
jest na odwrot, facet jest z ladniejsza, a kobiety juz zaczynaja byc niezalenze i fakt ze facet zarabia nie bedzie robil na nich wrzenia bo same beda miec pieniadze, jakby lecialy wszytksie na kase to w Polsce garstka facetow miala by kobiety a narazie widac ze zwykle studenciaki maja bez grosza

Gość gość
odp nie nie moze najlepszy jest związek dwóch gejów tak nowoczesnie tak

Gość gość
zobacz ze typ faceta sie nigdy nie zmienil do dzis dnia kroluja typy pokroju clinta eastwooda, a faceci od zawsze lecieli za cycki, teraz przez media leca na okreslona figure, juz nie na rubensowkie ksztalty ale kobiety z playboya lub ckm, schetam zawsze ten sam:cycki, dupa, ladna twarz

Gość gość
prędzej przystojny facet wiąże się z brzydką kobietą niż kobieta zaakceptuje fakt, że ona więcej zarabia!

Gość gość
zawsze powtarzam facetom ktorzy sie zala ze kobiety sa takie i takie, zeby zwiazali sie z drugim facetem, wkoncu kto lepiej zrozumie faceta jak drugi facet?

Gość gość
studenci sa jeszcze na utrzymaniu rodzicow to neszcze dziewczyny tak nie lecanakase-tu się licze ekstrawertyzm,przebojowosc,imprezowosc i dominacjaw grupie -oraz uroda ''a kobiety juz zaczynaja byc niezalenze'' i biorą zwykle faceta trochę bardziej zasobnego-do tego ładniejszego i pewniejszego siebie cytat: ''Mając tylko 20 lat i pracując na umowie śmieciowej dodatkowo mając dziewczynę lepiej mieszkać u rodziców bo przecież dziewczyna też kosztuje ale wy nie wiecie o czym mowa bo nic nie wkładacie w związek. ''

Gość gość
facet nigdy nie zwiaze sie z brzydsza!!!! nigdy

Gość gość
ładniejszego? od kogo? a że pewny siebie? każdy moze byc pewny siebie to nie jest nic czego nie da sie osiagnac

Gość gość
Może. Właśnie tak pokochałam - nie miał nic, ani mieszkania, ani samochodu, żadnych oszczędności a pracę dopiero co znalazł. I gorzko tego żałuję. Odbił się, porósł w piórka i odszedł w najgorszym możliwym stylu: zostawiając mnie samą w kryzysowym momencie, z masą problemów i wspólnie zaciągniętym kredytem. Nigdy więcej "prawdziwej" miłości, was - mężczyzn nie warto tak kochać.