Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta może prawdziwie pokochać mężczyznę

Polecane posty

Gość gość
ljhbvg

Gość gość
Jedyne co kobieta może prawdziwie pokochać, to męskie pieniądze, wygląd i władzę bądź cechy samca alfa wskazujące na to, że jeśli dany mężczyzna jeszcze aktualnie żadnego z powyższych nie posiada, to w przyszłości najprawdopodobniej uda mu się je zdobyć (pewność siebie, dominacja, zaradność, pracowitość, władczość, ekstrawersja, stanowczość, zdecydowanie, twardość, odwaga etc).

Gość gość
Kobieta kocha, to facet ją olewa

Gość mojebonietwoje
Jak najbardziej istnieje miłość bezinteresowna ze strony kobiet. Czasem znajduje sie ja od tak oo, a czasem trzeba troszke na nia poczekać. Ja dopiero po zakończeniu 6 letniego związku, znalazłam swoją prawdziwą miłość, i mogłoby się wydawać, że to ta wcześniejsza nią była. Teraz mam wspaniałego mężczyznę, na ktorym bardzo mi zależy i nawet jak nie widze go już z godzinę to od razu zaczynam myśleć o tym jak się czuje i co robi. I może to zabrzmi śmiesznie ale od 7 miesięcy jak ze sobą jesteśmy, nie widzieliśmy się tylko jeden dzień. A mieszkając razem nawet się nie docieramy. Wydaje mi się że to jest prawdziwa miłość.

Gość 6u565u
''Jak najbardziej istnieje miłość bezinteresowna ze strony kobiet.'' a on jest nieśmiały, nie przebojowy brzydki i biedny?

Gość mojebonietwoje
Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany ale juz się wyszalał i znudził łatwymi dziewczynami.

Gość dbgnyjyj
to se w d**e wsadź ta swoja bezinteresowna miłość skoro wzięłaś sobie super-samczyka hipokrytko

Gość gość
Każdy facet to D**EK!:-P

Gość mojebonietwoje
nie jestem hipokrytką.. tak jest jak dwoje ludzi prawdziwie się kocha :)

Gość dbgnyjyj
ale ty go nie kochasz bezinteresownie tylko za jego testosteron i to jak go prezentuje

Gość dbgnyjyj
''Jedyne co kobieta może prawdziwie pokochać, to męskie pieniądze, wygląd i władzę bądź cechy samca alfa wskazujące na to, że jeśli dany mężczyzna jeszcze aktualnie żadnego z powyższych nie posiada, to w przyszłości najprawdopodobniej uda mu się je zdobyć (pewność siebie, dominacja, zaradność, pracowitość, władczość, ekstrawersja, stanowczość, zdecydowanie, twardość, odwaga etc).''

Gość mojebonietwoje
I widzisz ja swoje a Ty swoje. Tylko chce zaznaczyć że prawdziwą miłość poznaje się po czynach a nie wyglądzie i grubośc***ortfela ;]

Gość gość
i znow sie potwierdzilo to co napisalem, kobiety nie kochaja za darmo :D

Gość dbgnyjyj
Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany Jest rozrywkowy, towarzyski i dobrze zbudowany takiego to jest łatwo kobiecie kochać :D

Gość mojebonietwoje
chyba ktoś zazdrości.

Gość gość
fdtrh

Gość iullluilulul
niiiiiiiiiiiiiie

Gość ech

Nie. Kobiety nie potrafią kochać. Potrafią jedynie zauroczyć się wyglądem, a kiedy ten przeminie lub w pobliżu pojawi się ktoś przystojniejszy, to całe "uczucie" się kończy.