Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastoz pieca

na 3 osoby mam 1300 bez rachunków a i tak odkładam 500 zł

Polecane posty

Gość ciastoz pieca
tyle ludzi nam, ktorzy bardzo dobrze sie odzywiali i zeszli na raka wiec dalej tak sobie tłumacz

Gość gość
rany co za patologia, zrobi dziecko a potem karmi go syfem :o

Gość gość
gosciu z 19.37 zapomnialas dodac, ze masz tez psa, rybki, a i dokarmiasz bezdomne koty i sasiada :D

Gość ciastoz pieca
ale mam z was ubaw:D wy wiecie co ja jem:D jak pelikany łykacie wszystko:D w realu dobrze musza was w człona robic jak tak wszystko łykacie

Gość gość
a to śniadań i kolacji autorka i jej rodzina nie je?

Gość gość
no za te grosze to ty dobrze nie jesz

Gość ciastoz pieca
a kto ci powiedzial,ze ja mam grosze:D a ja bym napisala,ze mamy 10tys na m-c??? tez uwierzysz:D pewnie nie, bo latwiej pojac,ze ktos jest biedny niz bogaty.zegnam

Gość gość
sama sobie zaprzeczasz

Gość gość
sama napisałas ze masz grosze i nie kumam czym sie chwalisz?? tym ze oszczedzasz kosztem rodziny?? dla mnie to porazka

Gość gość
no sorry ale 800 zł na miesiąc na jedzenie,chemie,ubrania,leki to grosze....więc na jedzenie wydajesz groszowe sprawy

Gość gość
ja nigdy nie przeliczam ile wydaje miesiecznie,ale raz sprawdze z ciekawosci,chociaz to bez sensu,bo raz kupie kosmetyki,innym razem buty,ciuchy innym razem nic nie kupie dla siebie. Ale jedno jest pewne,syfu moja rodzina nie widziala i nie zobaczy na stole .i gdybym musiala liczyc pieniadze to wolalabym kupic mniejszy kawalek dobrej wolowiny,niz wiekszy kotlet wieprzowy z tesco z promocji, My nie jadamy duzo,ale zdrowo. Mieso 2-3razy w tygodniu,1 raz ryba,obiady mamy zroznicowane,jemy mniejsze porcje niz kiedys ale za to wartosciowe.i zadnych g.ownianych wedlin z biedronki fuj,mdli mnie na sama mysl

Gość gość
bo pewnie myslała ze wszyscy bedą ją chwalic jaka to jest zaradna...a tu odwrotna sytuacja

Gość gość
ja mialam w klasie w sp kolezanke.ktora non stop jadla kaszanke i mortadele i pasztetow. tak rodzice oszzcednie zyli. ale za to w mieszkaniu mieli wszsytko nowe. ona tez miala superrrrrrrrrrr ciuchy.

Gość ciasto z pieca
Jakie prowo :/ Ja jestem z tego prawdziwego wątku, a nie tego marnego podszywu który tutaj jest :/ Walnij się w łeb podszywaczu :/ Jakaś kompletna kretynka.

Gość gość
"gość dupa jesteś autorko. ja zarabiam 1500, a odkładam 1200 bez większego pierdnięcia cool.giflapka.gif " Jak się mieszka u rodziców, i od nich się ciągnie kasę to można tyle odłożyć

Gość gość
Jak się żyje na koszt rodziców to owszem ;)

Gość gość
Ja i maz mamy razem ok. 2700-3 tys. 1100 mieszkanie z oplatami 1300 jedzenie, chemia i inne 150 zl opiekunka (3 dni w tyg po 2 godziny).