Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za świat mam dość takich DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość gość

umówiłem się z dziewczyną, z tego co wiem jest spokojna, cicha, dobrze idzie jej na studiach, myślałem, że w końcu będę mógł normalnie porozmawiać, że ma jakieś zainteresowania a ona wypaliła "lubię w pupkę" i od razu chciała się ze mną całować namiętnie z języczkiem jakbym szukał laski na raz to może i bym skorzystał czy nie ma już porządnych dziewczyn?

Gość gość
taki świat, trzeba było roochać

Gość mraauuu
:D piliscie cos w trakcie spotkania? moze to ten alkohol..

Gość gość
nie było alkoholu, może chciała wyjść na wyluzowaną i śmiałą, ale po tym zraziłem się do niej, nie lubię łatwych kobiet

Gość gościówka 26
Nie zniechęcaj się i nie generalizuj, jest też dużo ludzi z zasadami niezależnie od płci.

Gość gość
a ja ne znam już facetów z którym można porozmawiać o czymś nnym niż o seksie. niestety

Gość Haneczkaaaa
Dziewczyna postawiła na "spontana" Była bezpośrednia w rozmowie. Od razu wyłozyła kawe na ławe . Chciała dobrze wyszło nie dobrze. Nie zrażaj się do niej . Napisz co było dalej.....

Gość gość
oblesna ordynarka kureewka, ja mam 30 lat i nigdy bym tak nie powiedziala, wiec nie oceniaj kobiet że wszystkie są takie po randce z jedną k***wką. Poza tym co to znaczy, że lubi anal? :O massakra, do zerzygania już z tym analem, zabilabym gdyby jakis zbok mi chcial wsadzic fiuta do pupy

Gość gość
prawda stara jak świat te porządne, grzeczne, dobrze uczące się, nie dające i te de są bardzo wyuzdane i najostrzejsze w łóżku często mając ochotę na seks proponują od razu. najnudniejsze w łóżku są k***wki dla których dać za piwo to normalne i każdy je bierze kiedy chce