Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrowanamuffinka

Udało Wam się coś wygrać w konkursach

Polecane posty

Gość lukrowanamuffinka

Ja jakoś nigdy szczęścia nie miałam, prawie nic nie wygrałam dużego. No, ale mówią, że aby wygrać to trzeba brać udział w konkursach, więc biorę :) Teraz np. liczę na wygraną w promocji Wedla, bo do wygrania jest Play Station 4, ależ bym chciała wygrać, prezent dla męża miałabym z głowy, hihi. Wystarczy kupić produkt Wedla i zarejestrować zakup na stronie Wedla. Oprócz PS4 są tez karty podarunkowe o wartości 100 zł. A Wy co wygraliście i o co aktualnie gracie?

Gość Wielka Cindy
Ja teraz nie gram ani nie wysyłam krzyżówek, ale w swoim życiu parę drobnych rzeczy wygrałam. Wspominałaś lukrowanamuffinko o Wedlu- otóż ja z 10 lat temu wygrałam kosz słodyczy z Wedla. Największą nagrodą było 600 zł za krzyżówkę z gazety " Z życia wzięte ". Był jeszcze czajnik bezprzewodowy za jakiś konkurs, roczna prenumerata jakiegoś babskiego czasopisma, kubki z Grześków, Primy, Alpen Gold, maskotka świstaka z Milki, 2 razy po 50 zł, koc i obrus, srebrny łańcuszek, gra komputerowa (nie działała), kilka razy książki i kosmetyki. Chyba powinnam znowu zacząć grać i wysyłać krzyżówki. Dodam, że w totolotka nigdy nie grałam:-)

Gość gość
Wygrałam kiedys płyte Cd, a moja siostra w latach 90 wygrała aparat, i uwaga!! pare lat temu wygrała wycieczke do Egiptu, za rozwiazana krzyzowke w jednej z gazet

Gość gość
wysłałem kiedyś rozwiązanie krzyżówki i wygrałem książkę. Więcej nie wysyłałem, pomyślałem, że za pierwszym razem wyczerpałem limit szczęścia.

Gość rz
Wygralam weekend w spa nad morzem, ale info dostalam na maila siedzac w lesie bez zasiegu i nie zdazylam potwierdzic, wiec przepadlo :-(