Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inna nazwa kontaktu przy polaczeniu niz zapisana problem

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam problem. Jeden z kontaktów w moim telefonie (jak na zlosc najczesciej przeze mnie uzywany) wyswietla sie pod calkowicie inna nazwa... Przy smsach jest ok. Świruje tylko przy połączeniu. Kasowałam nawet wszystkie kontakty i z telefonu i karty sim i dupa. Nawet przy zerowej ilosci kontaktow, kiedy wpisalam ten numer on nadal wyswietlal sie pod ta niepoprawna nazwa. Zrobilam tez restarta tel. Ktoś ma pomysł??

Gość gość
Jeśli dodam do kontaktu przy numerze +48 to gdy dzwonie wyswietla sie wszystko ok, ale jak juz ta osoba dzwoni to kaplica... I uparlo sie na inna nazwe. Chodzi o to, że w książce mam tą osobę zapisaną np. "Anna J." - przy smsach i gdy ja do niej dzwonie jest ok, ale gdy ona dzwoni do mnie to wyswietla się "Ania". Tak jak kiedyś ją miałam zapisaną. Błagam bo szlag mnie trafi zaraz. Nie moge przez to miec przy tej osobie zdjecia, ani dzwieku specjlnego, a bardzo mi na tym zalezy

Gość gość
Dodam, ze gdy przelozylam karte do innego telefonu to juz tego problemu nie bylo. Wiec musial sie ten kontakt zapisac gdzies w telefonie, ale gdzie?? Skoro gdy usunelam wszystkie kontakty i z tel i karty im , a ta nazwa pod tym numerem nadal sie wyswietlala??

Gość gość
mam ten sam problem, poradziłaś sobie z tym?