Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam mam problem

Polecane posty

Gość gość

Ostatni okres mialam 14.10 z trwa okolo 7 dni . Z chlopkiem wspolzylam bez zabezpieczenia 1.2 .3 .listopada . Okres powinnam dostac 10 listopada jednak go nie dostalam 13 listopada pojawil sie brazowy sluz i leci mi do teraz zawsze mialam taki przed okresem dodam ze boli mnie brzuch i piersi jak na okres moge byc w ciazy ? dodam ze ostatnio rozregulowaly mi sie miesiaczki ostatnia spoznila sie nawet 25 dni .

Gość gość
oczywiście, że możesz- współzyłaś bez zabezpieczenia

Gość gość
nie zawsze tak jest ze jest sie w ciazy jak sie wspolzyje bez zabezpieczenia z stosunkiem przerywanym niektore kobiety sie staraja latami i nie moga zajsc.

Gość mraauuu
mnie sie wydaje ze to jakies zaburzenia hormonalne.. wybierz sie do gin z tymi nieregularnymi miesiaczkami, powinnas zrobic sobie jakies badania, juz gin ci powie jakie..

Gość gość
mam taka nadzieje , bo mialam zawsze tak ile okres by mi sie nie spoznial dzien kilka dni tydzien rano np dostawalam te plamy a wieczorem normalny okres a tu juz 2 dni i nic dalej to samo

Gość mraauuu
masz nadzieje ze co? ze to zaburzenia jakies? ehh dziewczyno.. wedlug mnie to ciaza nie jest, choc nie mozna tego 100% wkluczyc. od tego lekarz albo testy, jezeli miewasz nieregularne miesiaczki to musisz sie wybrac do gin tak czy siak

mozesz, ale nic z tego, bo wlasnie okres Ci idzie;) jesli nie starasz sie o dziecko to gumeczki lub tabsy i zebym wiecej nie widziala takich tematow! ;)