Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A N T Y K O M U N I S T A

Wasza prawicowość i lewicowość w punktach

Polecane posty

5 - poglądy faszystowskie 4.5 - poglądy nacjonalistyczne 4. - poglądy konserwatywne 3.5 - poglądy centroprawicowe 3 - poglądy centrowe 2.5 - poglądy centrolewice 2 - poglądy socjaldemokratyczne 1.5 - poglądy socjalistyczne 1 - poglądy komunistyczne

Ja mogę sobie postawić 4.5, czyli nacjonalizm.

Gość gość
juz cie wypuscili z psychiatryka czy matka oddała kabel od modemu?

Posłuchaj lepiej starej, dobrej germańskiej poezji: www.youtube.com/watch?v=1zolqiMxoDk

Gość gość
a ja 3.5

Gość gość
no moze 4, jestem katoliczką, patriotką, i jednocześnie nie toleruję ludzi, ktorzy obrażają polskich Żydów, to tez są Polacy, wierzą w tego samego Boga, co chrześcijanie i muzułmanie, ale nie uznali Jezusa za Mesjasza- ich problem, to nie powód do nienawiści

A jak ktoś jest komunizującym socjalistą to ile sobie ma postawić pkt?

Gość gość
jestem prawicowcem a jak mnie zaboli prawica to przerzucam się na lewą rękę i walę cię dalej, fiucie

Gość gość
a dlaczego faszyzm jest na skrajnej "prawicy"? faszyzm to ideologia państwowa i tak naprawdę od komunizmu niewiele go różni. ideologię faszystowską definiuje się zasadniczo przez realizację hasła "wszystko w państwie, nic poza państwem, nic przeciw państwu" dlatego zdaniemi wielu, w tym moim, obecny kierunek zmian w którym jesteśmy coraz bardziej kontrolowani przez państwo (coraz ściślejszy nadzór urzędników nad wieloma dziedzinami życia) to zmiany idące w kierunku tworzenia państwa faszystowskiego. ale co to ma wspólnego z prawicowością?