Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niemozliwy

Przyjaźń z kobietą dojrzałą a różnica 15 lat

Polecane posty

Czy według was cos takiego jest możliwe ? Żeby chłopak np. 20letni, przyjaźnił się z kobietą starszą o 15 lat ? Czy kobiety każdego młodego uważają za gówniarza, i szczyla. Myślałem na taką znajomością, niestety dużo dziewczyn w moim wieku jest po prostu pustych i raczej szkoda marnować na nie czas. Sam nie wiem czy jestem na tyle dojrzały żeby nie zrobić z siebie idioty przed dojrzałą kobieta. Więc drogie kobiety czy byłyście w takich związkach i co o tym myślicie ?

Gość gość
łojee :D bez przesady !

Gość gość
Piszesz o przyjazni czy o zwiazku ?

Gość gość
przygoda

Gość gość
mi się podoba facet 2 lata młodszy i sie zastanawiam, czy nie jestem za stara- są mlodsze ode mnie i od niego, pewnie ładniejsze

Ponoć każda kobieta jest ładna, ale to kwestia gustu. Pisze o przyjaźni takiej na luzie. Coś pomiędzy związkiem, a przyjaźnią.

Gość tbgvfdcsfgbh
ofermy lubią mamuśki do cyca :D

Gość tbgvfdcsfgbh
przyjażn nie iistnieje ty stuknięty pedale :D

Gość gość
Chłopie, najpierw odróżnij przyjaźń od związku. Wiesz co znaczy słowo PRZYJACIEL? To nie baba do łóżka!

Gość yif
jeżeli chcesz luźną znajomość opartą na pogaduszkach i flirtowaniu, to sądzę, że miałbyś szansę trafiwszy na kobietę, która by na to miała czas i ochotę. wiele kobiet w tym wieku jednakże ma już rodzinę i dzieci, co pochłania im cały czas i energię. . jeżeli trafisz na babkę, ktora chce się rozerwac, oderwać od nużącego wiru pracy itp. a nie będzie szukala stałego związku celem założenia rodziny, to pewnie chętnie sie z tobą pobawi, poflirtuje, moze nawet poseksi ;)

Nie chodzi o seks ani nic z tych rzeczy, ale żeby szczerze porozmawiać, wyjść gdzieś, żeby obydwie strony wiedziały ze moga na siebie liczyć.

Gość gość
żeby obydwie strony wiedziały ze moga na siebie liczyć. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Zeby móc na siebie liczyć trzeba z kimś beczkę soli zjeść, czyli latami trzeba poznawać się Gździć można się już na pierwszej randce w kibelku na dyskotece.

Gość sdfghjk
nie trawię takich układów dziecko z mamunią ,kurcze jak można

Gość gość
A ja Ci napiszę krótko, jest możliwa!!! Przykładem może być pani Maria Szabłowska, kobieta mająca wielu przyjaciół wśród muzyków w różnym wieku. Łączy ich wspólne zainteresowanie - miłość do muzyki. O jej przyjaźniach wiele można usłyszeć w radiowych audycjach, m.in. w Muzycznej Jedynce.

Gość gość
liczyć chyba na sex :D ty tłumoku , nie rozumiesz czy sobie z raji zawodu wmawiasz naq siłę przyjażń :D puknij sie w głupi twój łeb

Gość gość
a ty wiesz co łączy szabłowską :D haha

Nie wiem czemu wszystkim seks w głowie, można miec i dziewczynę i oddzielną przyjaciółkę. Kobieta dorosła ma bardziej poukładane i to mi sie podoba. Wiedzą czego chcą sa stanowcze maja kawał życia za sobą więc można się także poradzić. Chciałbym usłyszeć jakies opinie kobiet które maja młodszych przyjaciół.

Gość gość
Widać, żeś jeszcze na etapie edukacji gimnazjalnej, ale pamiętaj, nazwiska pisze się z wielkiej litery.

Gość gość
niemozliwy Ponoć każda kobieta jest ładna, ale to kwestia gustu. Pisze o przyjaźni takiej na luzie. Coś pomiędzy związkiem, a przyjaźnią. a zdecyduj się, chodzi Ci o związek, czy o przyjaźń? Owszem, przyjaźń jest możliwa pod warunkiem, że macie jakieś wspólne zainteresowania. Związek również jest możliwy, ale o przyjaźni nie może być tu mowy, przyjaźni nie zawiera się z dnia na dzień. I przyjaźń nie polega na wspólnym lataniu na imprezy.

Wiadomo na początku zwykła znajomość, po jakimś czasie przyjażń. Związek raczej dobrym pomysłem nie jest, szkoda by było robić niepotrzebną nadzieję.

Jest absolutnie możliwa, tylko trudno taką znajomość zawrzeć :P Dla mnie "przyjaciel", jako określenie osoby, nie ma wieku, ani płci. Mógłby być równie dobrze ufoludkiem. Moją dobrą przyjaciółką była Babcia, która nauczyła mnie jak zakładać pas do pończoch żeby było wygodnie i ładnie :)

No własnie problem jest ze znalezieniem takiej znajomości, w sumie to nie musi być 15 lat, ale mam wrażenie że dopiero ok 30 kobiety są stanowcze i potrafią się zachować.

"stanowcze" - o co chodzi? A kto umie się zachować, tak samo umie jak ma lat 20, jak 30. Bo wczesniej, w ramach protestu, robi na odwrót ;)

Gość upupupuppppppp
spokojnie. ja mam przyjaciółkę która jest odemnie o 22 lata starsza i jest super :)