Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stoodent

Kamerki i pokazy pomysł

Polecane posty

Gość Stoodent

Cześć! Mam pytanie, czy któraś z Was jest chętna by zarobić kasę na kamerkach? Mam świetny plan jak w miarę dobrze zarobić, nawet bez potrzeby rozbierania się (!) ale sam jestem facetem i się nie sprzedam. Potrzebuję najlepiej szczupłej dziewczyny i młodej. Im mniej o sobie wiemy tym lepiej. Nie mogę powiedzieć na czym to będzie polegało, bo się spalę, ale gwarantuję, że nie jest to jakieś kłamstwo, na kamerkach będziesz dziewczyną z klasą nie jakąś dziffką. NIE DAJĘ ŻADNYCH PROGRAMÓW DO ŻETONÓW CZY INNEGO ZŁODZIEJSTWA! Patent polega na gadce i rozmowie. 100% dyskrecji, bez twarzy, bez danych itd. jeżeli chcesz sobie dorobić to pisz w temacie.

Gość Stoodent
Taką kasę można łoić na tych zbokach tam xd Nie musicie mieć ładnej buzi, nigdy jej nikomu nie pokażecie.

Gość Stoodent
Serio nikt? Kurde sam bym to zrobił ale jestem facetem x_x

Gość gość
a możesz napisać coś więcej

Gość Stoodent
Spoko, obserwuję fenomen kamerek już jakiś czas i zastanawiam się, czemu ktoś wgl za to płaci. Wywnioskowałem kilka rzeczy i chyba wiem jak stworzyć bardzo dobry profil z którego byłaby niezła kasa. Potrzebuję do tego dziewczyny która by siedziała i go sprzedawała. Sam jestem studentem i węszę najłatwiejszy pieniądz. Na tym forum wypowiadam sie bardzo często pod innym nickiem ale nie zamierzam go ujawniać xd Potrzebuję szczupłej i młodej dziewczyny z jakąkolwiek buzią. Po więcej info - stoodent@o2.pl Założyłem na tą okazję specjalnego maila.

Gość Stoodent
To nie jest żaden głupi fejk. Okej, sam nie wiem czy na 100% to zadziała, ale czemu nie zaryzykować? Nic nie tracicie, same decydujecie co chcecie robić, możecie nawet gadać i mieć z tego kasę. Jestem zwykłym studentem z dobrym pomysłem :d Ja sam chcę % ale z zysków! Więc mi jest cholernie na rękę żeby to działało i żebyście zarabiały.

Gość Stoodent
Ej no ludzie, nie narzekacie na brak wolnej gotówki? Okej, wiem, że kamerki są źle kojarzone, ale daję Wam pewność, ze nikt Was nie rozpozna. Sam chcę na sylwka zarobić, nie macie jakiś planów? xd

Gość Stoodent
Ej no ludzie, nie narzekacie na brak wolnej gotówki? Okej, wiem, że kamerki są źle kojarzone, ale daję Wam pewność, ze nikt Was nie rozpozna. Sam chcę na sylwka zarobić, nie macie jakiś planów? xd

Ej stoolec! pogadał sobie? to do wyra ;) pomysłowy dobromir ! hehe ! śpij mały słodko bo jutro do szkoły

Gość Stoodent
Dzięki za podbicie tematu ;)

pomysl lepiej nad sensownym! ale jutro bo dzis od tych p***osów we łbie Ci szumi! Zapomnij o kamerkach jak masz odrobine oleju w glowie! Ale zrobisz jak zechcesz! Teraz do wyra! i światło zgaś

Gość Stoodent
No dobra i tak chętnych nie ma. Idę spać i gaszę swiatło.