Gość gość Napisano Listopad 16, 2013 Witam :) Właściwie nie miałam pojęcia, dokąd zwrócic się z problemem, dlatego zgłaszam się do Was i liczę na jakieś rady.. Dziś po pracy chciałam uciąć sobie drzemkę, gdy w sypialni usłyszalam dziwny dźwięk. takie sekundowe piśnięcie, jakby ktoś przejechał palcem po szybie (nie potrafię wpaść na lepsze porównanie). Od tamtej pory słyszałam to regularnie, co ok. 10 minut. Oczywiście z drzemki zrezygnowałam, obudziły się we mnie jakies dziwne obawy, stwierdziłam jednak, że to na bank coś w rurze lub za ścianą. teraz jednak minęło już ok. 11 godzin od czasu, kiedy pierwszy raz to usłyszalam, w dodatku dźwięk powtarza się częściej. Mieszkam sama i nie mam w pobliżu żadnych bliskich ani znajomych. Nie mam pojęcia co to może być i boję się, bo w pewnym momencie na myśl przyszło mi, że to może być jakiś gryzoń. Może ktoś ma jakieś pomysły?? Wiem, powinnam sprawdzić dokładnie, skąd dźwięk dochodzi i co to jest, ale boję się strasznie. Czy wie ktoś co to moze być?? Będę ogromnie wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach