Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie komplementy najbardziej was wkurzaja

Polecane posty

Gość gość
"Nie jestes gruba" "Nie jestes niska" "Masz piekne wlosy" Te trzy to chyba jedyne jakie mnie wkurzaja. Wiem, ze jestem przy kosci i nie znosze jak ktos tak chamsko klamie. Mam 162 cm wzrostu i dla mnie to malo - kolejna bzdura. A wlosy to moj ogromny kompleks poki co. Pare lat temu obcielam sie na bardzo krotko. Wlosy odrosly, mam teraz bardzo dlugie, ale w glowie uraz pozostal. :/

Gość gość
"Masz piękne nogi, noś mini" kiedy wiem, że mam krzywe i grube nożyska, "Nie musisz się odchudzać, jesteś zgrabna" kiedy wiem że mam nadwagę. Odchudzam się głownie dla zdrowia a nie wyglądu ale jakoś nikt tego nie rozumie.

Gość gość
"Nie jestes gruba" "Nie jestes niska" Nie chce Cię martwić, ale to nie są komplementy.

Gość gość
Poprawilas sie.(chodzi o przytycie.

Gość gość
I po co sie odchudzasz ,przeciez jestes szczupła:P ...wiem ,że wcale nie jestem szczupła:(

Gość vavavavava
Seksownie pachniesz - od przyjaciela -.-'

wszystkie nie lubię komplementów i nie umiem ich przyjmować, peszę się, co u mnie jest dziwne walczę z tymi ułomnościami :)

Gość gość
ja też nie lubię, bo mam wrażenie że ludzie oceniają po pozorach...potrafię dobrze się ubrać i w ogóle wystylizować odpowiednio do figury, podobnie z makijażem i włosami więc wyglądam na atrakcyjną...ale jak to wszystko zdejmę z siebie i zmyję...to tylko ja wiem, jak wyglądam ;)

Gość gość
komplementy od kobiety dla kobiety są zawsze nieprawdziwe, fałszywe, norma ogólnie większość komplementów to fałśz i obłuda ludzka

Gość wampir powiatowy
najbardziej, o jaka interesująca bladość, dodaje młodości

Gość gość
Ewa333333, musisz miec swiadomosc, ze wszelkie komplementy jakie usłyszałaś w życiu to w 100% były kłamstwa, ty stara pudernico lubelska :D:D:D

Gość gość
chociażby kupe musisz robić, wiec nie kłam pudernico pomarszczona :o