Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet grozi bylej chyba odejde od niego

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Rozpisywac sie nie bede, w skrocie. Jestem z facetem 3 lata bylo cudownie az do czasu. Ma za soba 10 letni zwiazek w tym dwa lata slubu. Rozwod na dniach laska odeszla bo nie interesowal sie dziecmi domem praca wybral zycie towarzyskie ona odeszla znalazla innego i jest szczesliwa. Mam z nia kontakt wiele mi pomogla on nie wie ze ja mam kontakt z jego byla i tu proble. Pokazuje mi ona smsy od niego to zaczelo sie od chwili gdy przyszly do niego papiery rozwodowe. W smsach grozi ze ja zabije ze zabije dzieci bo tak ja kocha smsow na dzien z ok 10dostaje niektore sa przerazajace i nie z tej ziemi-az jakbym z nim nie byla myslalabym ze to jakis psychol ale im bardziej gadam z byla jego to utwierdzam sie. On jest ze mna normalny normalnie milo gada itp.ale gdy poruszamy temat jego przeszlosci strasznie zaczyna brzydko mowic o bylej. Prosze go by to zostawil bo to temat zamkniety by nie mscil sie itp. to on ze mam byc spokojna bo nic nie robi i nie zamierza- i oszukuje bo skoro mi tak mowi a do niej tak pisze...zastanawiam sie nad zerwaniem bo mnie to emocjonalnie wykancza!

Gość gość
Dodam ze laska byla z tym na policji wczoraj i sprawa jest w toku maja go powiadomic...

Gość gość
czyli jesteś z psychopatą, który kocha swoją byłą a z Tobą jest, bo mu się nudzi?

Gość gość
Chyba tak! I tak nie moge mimo ze kocham i chcialabym mu pomoc ale nie uda sie chyba

Gość gość
bałabym się być z kimś takim

Gość gość
Nudzi sie...On stale potrzebuje zainteresowania z tego co wnioskuje i co mi byla mowila

Gość gość
Ma dwie twarze. Podziwiam jego byla ze taka stanowcza jest i ja taka bede, nie wplywaja na niego rozmowy- poprostu musze odejsc! I mam nadzieje,ze dobrze zrobie?

Gość gość
no a jak być z kimś, kto mimo 3letniego związku z Tobą kocha inną? Wierzyć, że za ileś lat zapomni o niej?

Gość gość
Ty to jeszcze masz szczęście że ktoś ci tą jego twarz pokazał, są takie co nie wiedziały i potem płaczą, ich mi szkoda.

Gość gość
No tak, racje masz!

Gość gość
Tak, szczescie-bo chyba bardziej wierzyc jej co byla z nim 10 lat a niz jemu co ze mna 3.

Gość gość
zapytaj siebie a na pewno znasz odpowiedz...zastanawia mnie jedno co on czuje do ciebie... jeżeli by cię kochał i był szczęśliwy z tobą to nie wygrażał by byłej ....bo jaki w tym sens...ale on pewnie nie może się pogodzić, że ona jest szczęśliwa z innym..może zazdrość bardziej go do tego skłania

Gość gość
Wierze jej. Nie raz przylapywalam go na klamstwie. Wczoraj nawet...rozmawialam z nim spokojnie przez telefon powiedzialam swoje racje i grzecznie zakonczylam. A milczy do tej pory, gdyby prawda byla inna inaczej by postapil wyjasnil zadzwonil-ma w d...mnie, dobra bylam tylko jaka matka milosierdzia. Im wiecej wiem o nim od bylej tym bardziej analizuje wszystko i stwierdzam ze idealem nie byl i nie jest jak mi sie wydawalo. Zazdrosny jest napewno ale trudno...jesli on z nia nie moze byc ja z nim nie chce jako rezerwowa i towarzyska. Inaczej sobie zwiazek wyobrazalam inaczej mialo byc. Teraz nadgle sie obudzil ze rodzine stracil i liczy ze byla wycofa wszystko. Szkoda mi tylko ze bedzie mial stres koszty i wszystko przez ta sprawe o nekanie... Kocham go ale decyzja o zerwaniu najlepsza chyba. Chce mu pomoc jakos wplynac by sie uspokoil nie wiem- powiedziec mu o policji i wszystkim on narazie o tym nie wie

Gość gość
z daleka widać, że PSYCHOL :o