Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klasikka

Klotnia o drugie dziecko BUHH

Polecane posty

Gość Klasikka

klasyczna sytuacja, nigdy nie bylam zwolennikiem posiadania wielodzietnej rodziny, gdy sie poznalismy on chcial miec 3 ! po kilku latach razem i wielu rozmowach ustalilismy ze stanie na 1 i koniec, obiecal ze podda sie wazektomii!! i co ! mamy roczna corke a on nadal zwleka!! czuje sie odzukana i zdradzona!!

Gość gość
Skoro to Ty nie chces dzieci to czemu on musi sie poddac takiemu zabiegowi? Nigdy nie wiadomo jak sie zycie pouklada. Po co takie radykalne kroki.

Gość gość
podwiąż sobie jajniki egoistko

Gość Klasikka
ale ze niby jak ma sie zycie potoczyc bo nie rozumiem.ja mu rozwodu nigdy nie dam to i dzieci innej tez nie zrobi.

Gość gość
On może Cie do sądu podać o to, że nie chcesz mieć dzieci !! I nikt się nie będzie pytał czy cchesz czy nie, bo będzie z twojej winy !

Gość Klasikka
rozwodu nie bedzie bo mam na niego haka.

Gość gość
To nie ameryka tutaj rozwody daje sąd :-)

Gość gość
moze uniewaznic slub - jest podstawa!

Gość gość
Niby jakiego haka ? Ty jesteś z nim, bo go kochasz czy raczej po to żeby go udupić w razie czego..co za baba, współczuje mu takiej szantarzystki !

Gość gość
kretynka

Gość Klasikka
o widze ze ktos raczyl sie pode mnei pdszyc i wypisywac glupoty pod moja nieobecnosc dzieki! umawialismy sie tak na dlugo zanim zdecydowalismy sie na slub i dziecko obiecal i potwierdzil ze jest to wspolna decyzja, niestety podwiazanie jajowodow ma o wiele wieksze konsekwencje zdrowotne dla kobiety niz mezczyzny dlatego sie na to zgodzil a teraz ze mna pogrywa :/

Gość gość
koles probuje cie wyrolowac , tak sie nie robi!! skoro OBOJE ustaliliscie ze bedzie tak i tak nie powinien nawgle sie wycofywac z obietnicy!

Gość gość
Może on liczy się z tym, ze życie może się różnie ułożyć i jeszcze kiedyś zapragnie mieć dziecko- jak nie z tobą to z kimś innym. jak ty jesteś taka pewna swojej decyzji to sobie zrób zabieg. Umową umową ale każdy ma prawo zmienić zdanie. Póki nie nakłania ciebie do zajścia w kolejną ciążę nie robi nic złego. możecie się na inne sposoby zabezpieczać.

Gość ośmiornicaGarniela
Dzisiaj sytuacja materialna wielu ludzi nie pozwala na to aby posiadać kilkoro dzieci.Ja osobiście też wolała bym jedno ale dając mu to czego sama nigdy nie miałam nas było 4 więć wiem jak to jest jak kasy brak ;(

Gość Klasikka
w pewym sesie liczy ze mi sie odmieni i ze tez zapragne miec wiecej dzieci! ale wiem ze na pewno nie a taka reakcja daje mi tylko do myslecnia ze moze wierzy ze zwiarze sie z kims innym i bedzie mial wiecej dzieci :/ beznadziejna sytuacja

Gość gość
ja bym go kopnal w dupsko