Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabrał telefon ze sobą

Polecane posty

Gość gość
tak miał żonę która go zdradziła to był powód ich rozstania nie znaliśmy się wtedy

Gość gość
to on byl zdradzany a ty jego podjrzewasz??? durne to wszystko co piszesz PROWO

jesli tak bardzo cie to meczy to zapytaj (pod jego nieobecnosc) tak pol serio pol zartem ojca czy on jemu naprawde pomaga czy sie tylko bawi caly czas komorka...bo cie zastanawia po co on ja bierze jak idzie pomagac. to w sumie zadne wyjatkowe pytanie. i wtedy bedziesz wiedziala przynajmniej czy on z niej tam korzysta (co nie jest jeszcze 100 procentowym dowodem na zdrade, ale troche podejrzane juz jest) czy nawet jej nie wyjmuje (jesli nie wyjmuje to chce cie widac podraznic troche)

to on byl zdradzany a ty jego podjrzewasz??? ooo to jak facet byl zdradzany to juz sam nie moze zdradzac? co za logika? ludzie, nie osmieszajcie sie!

Gość gość
lavita a ty masz 13 lat ? Dla mnie to prowokacja

Gość gość
jak ja k***a nie rozumiem takich kobiet?!!!! nie ma dowodów, ale na 100% jest pewna ze on kogos ma.Jezu- jak mozna zyc w takim zwiazku- wez go k***a sledz, wynajmij detektywa, sprawdzaj mu komórke, maile, kontroluj,wypytaj, zabraniaj, najlepej przywiąż do siebie i bedziecie szczesliwi- to jest własnie ta droga do "miłosci".zenada