Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie lubie mezatek

Polecane posty

Gość gość

Sa takie przygniecione walka o to zeby maz sie nimi interesowal. Czekaja az on je do czegos zacheci. Same juz nie maja motywacji zeby sie rozwijac. I tak czekaja , rozmemlane coraz bardziej. Wyraz twarzy jak przy zatwardzeniu notorycznym. O wszystko musza sie pytac meza bo mysla ze maz to kolezanka a na ogol jego zdanie dziala destrukcyjnie na kazda inicjatywe. Bo pn ma tylko jeden cel - unierumic babe fizycznie i psychicznie

Gość gość
A ja uwielbiam, mhmm. Szczegolnie w okolicach 30. jak maz juz jest przez zasiedzenie, cos tam osiagneli i kobitka sie zaczyna nudzic. Nie ma nic latwiejszego na swiecie do wyrwania :) Najlepsze takie, co nie chca dzieci tylko robia kariere. Wtedy nie ma zagrozenia, ze nagle ujrzy w tobie potencjalnego ojca jej dzieci i bedzie sie chciala dla ciebie rozwodzic. Nie jestem typowym ciachem a jeszcze nie zdazyla sie taka, ktora by nie ulegla. To tylko kwestia czasu i czasem trzeba wykazac sie cierpliwoscia. Co kilka miesiecy zmiana. W zyciu sie nie ozenie i wiem co mowie, bo juz jestem pare lat po 30tce. Nie chce zeby mi ktos taki jak ja doprawial rogi a babom nie wierze, bo lykaja scieme jak zuraw.

Gość gość
Nie histeryzuj głupia zdziro tylko umyj paszcze, bo ci jedzie spermą żonatego faceta, co się nie umył po seksie z żoną. Dziś nie przyjedzie cię wygrzmocić na szybko, bo przecież każdy weekend spędza z rodziną. :D