Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość preety101

czy mowic o poronieniu

Polecane posty

Gość pinkrose
Znalazla sie moralistka..

Gość gość
czyli jednak :D biedny ten facet, ale nie martw się, on też cię kiedyś zdradzi :D

Gość gość
Nie wiem jak w polsce ale w uk do poloznej najpierw sie wchodzi bez partnera i lekarz pyta czy sa jakies rzeczy o ktorych nie chcesz mowic w obecnosci swojego partnera. Dyskrecja to podstawa, po prsotu powiedz lekarzowi ze nie chcesz zeby ta informacja wyszla na jaw.

Gość preety101
W ktorym miejscu potwierdzilam ze twierdzisz ze " jednak" ?

Gość gość
"A w ktorym miejscu pisze ze bedac w ciazy bylam juz mezatka" mężatką nie byłaś, ale byłaś z tym facetem. To co dajesz, dostajesz w zamian :D

Gość gość
No nie wiem jak to jest w uk (nie lubię potcierać tyłka nikomu) ale w pl jak się jest k***i***nem to się idzie bez faceta, jak się jest kochającą/kochaną żoną to się idzie z mężem i nie ma się tajemnic

Gość preety101
Pfff ale jestes smieszna.. powinnas bajki pisac z twoja wyobraznia.. zegnam

Gość mkmkmkmkk
wydaje mi sie to prowokacja albo... autorka bardziej niż na zdrowiu i dobru dziecka skupia się na opinii otoczenia mając ewidentnie coś do ukrycia...ja jako kobieta po doświadczona poronieniem będąca w ciąży pierwszą rzeczą o jakiej powiedziałam gin to poronienie i miał na mnie większą uwagę. częstsze kontrole jak również leki "wszelki wypadek"...nawet zwykłe usg robi się częściej mając na względzie jak najszybsze wykrycie ewentualnych nieprawidłowości. Droga autorko kobieta która pragnie dziecka a jest po starcie nigdy by nie miała takich wątpliwości...