Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hsh

Hotel spa najlepiej nad morzem

Polecane posty

Gość hsh

Chce zrobic mamie prezent na 45 urodziny i wyslac ja na kilka dni do luksusowego spa, nie mieszkam w Polsce, wiec sama nie pojade ocenic miejsca, dlatego pytam o rade :) Możecie pomoc?

Gość gość
podpinam się, też szukam

Gość gość
we Władysławowie,nad samym morzem velaves.pl Jastarnia zdrojowy.com Jurata bryza.pl Kołobrzeg .marinehotel.pl i ten aquariusspa.pl jASTRZĘbia Góra primaveraspa.pl

Gość gość
polecaja hotel LEDA SPA w Kołobrzegu,ten DOM ZDROJOWY w Jastarnii,hotel Havet w Dżwirzynie k/KOłobrzegu Spa Bagiński & Chabinka w Międzyzdrojach Sheraton Sopot Spa w Sopocie koło Molo tez bardzo chwalą

Gość gość
a coś bliżej Gdańska i w rozsądnej cenie? Bo jak widzę 1,5tys. za weekend z 2 zabiegami to mi szczęka opada

Gość hsh
Ja moge przeznaczyc ok.5 tys zl za 4-5 dni z zabiegami i wyzywieniem dla dwoch osob doroslych i dziecka 3lata.

Gość gość
za taką kasę to nie lepiej wyjechać za granicę?

Gość hsh
Niestety Mama jest troche uwiazana w Polsce i musi byc na miejscu, wiec zostaje tylko polskie morze ;) Dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
to jeszcze ja zostaję. Co jeszcze polecacie?

Gość gość
Ostatnio bylismy w MERA SPA w Sopocie. Mielismy okno na morze. W cenie jest korzystanie ze srefy mokrej (sauny, baseny, strefa relaksu...) i pyszne sniadanko. Maja rozne promocja. Ja ten hotel polecam.

Gość gość
planuje wslasnie wakacje i musze coś zarezerwać, polecacie cos fajnego, moze spa i jakies ciekawe atrakcje?

Gość Beata967
ja polecam hotel, który co prawda nie jest położony nad morzem, ale jest najlepszym tego typu obiektem spa w jakim miałam okazję być w Polsce (a mam spore doświadczenie, bo do spa wybieram się średnio 2 razy do roku) miesiąc temu spędziłam weekend w hotelu Bristol ART & SPA sanatorium w Busku Zdroju i byłam bardzo zadowolona z zabiegów, obsługi oraz samego hotelu i jego położenia :)

Gość gość
Zdecydowanie polecam http://hotellenart.pl/ . Mają znakomity hotel i świetne SPA. Myślę, że Twoja mama byłaby bardzo zadowolona z takiego prezentu. :)

Gość gość
Ciężko bęzie trafić lepiej niż do www.hotel-lidia.pl/ . Spa nad wyraz dobrze wyposażone, hotel piekny, lokalizacja doskonała. Idealne miejsce na wypoczynek jeszcze lepszy pomysł na prezent dla mamy:)

Gość gość
Właśnie trafiłam na super ofertę wczasów w Sianożętach na stronie pod adresem www.imperiall.pl Ośrodek proponuje noclegi w apartamentach, bungalowach i domkach letniskowych i dodatkowo można korzystać z basenu i innych ciekawych atrakcji. Wczoraj zarezerwowaliśmy już tam pobyt wakacyjny na sierpień.

Gość gość
Mój mąż zarezerwował właśnie na lipiec bungalow w Sianożętach. Ofertę znalazł na stronie pod adresem www.imperiall.pl Ponieważ wybieramy się z wnuczkami szukał obiektu dostosowanego do tego rodzaju „turystów” a basen czy sala zabaw dla dzieci oprócz bliskości plaży to doskonała propozycja dla tego rodzaju grupy „turystów”.

Gość gość
A może nie morze.... tylko góry :) ? Zobacz ofertę hotelu Bristol w Górach Świętokrzyskich - super miejsce :) Ja uwielbiam rano chodzić do kawiarni... http://bristolbusko.pl/cafe-bristol później do SPA.... :) Cudownie jest :)

Gość akkkk

Podobało nam się kilka tygodni temu jeszcze przed świętami w Pobierowie w Gryfie. Wyjechaliśmy z narzeczonym na taki krótki weekendowy wypad z okazji Mikołajek :)) Świetne miejsce, na pewno wróćimy tutaj latem w sezonie. Cicho, komfortowo, bardzo wygodny pokój pomysłowo urządzony, z super wygodnym łóżkiem

Gość gość

Dla poszukających noclegu w Pobierowie mogę powiedzieć, że fajne miejsce to Hotel Gryf z dobrą lokalizacją blisko plaży, do tego mają naprawdę ciekawe wyposażenie więc będzie to przyjemne miejsce wypoczynku.

Gość gość

Zobacz sobie taką opcję jak ośrodek wczasowy Gryf. To bardzo dobra propozycja, na którą na pewno warto zwrócić uwagę, świetne miejsce gdzie będzie można całą rodziną spędzać wakacje. Dużo atrakcji i dla dorosłych i dla dzieci. Kilka placów zabaw.

Gość arr

Może zobacz sobie czy gryfpobierowo.pl mają wolne noclegi. To bardzo przyjemny ośrodek, gdzie faktycznie można liczyć na komfortowe warunki, bardzo dużo atrakcji dla dzieci, a sama lokalizacja również jest bardzo dobra więc pod tym kątem faktycznie to miejsce się dobrze sprawdzi.