Gość gość Napisano Listopad 16, 2013 szukam opiekuna opiekunki z okolic krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 12, 2016 Popiszemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Szukam opiekunki abdl lub dziewczyny do opieki która jest abdl z Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2016 Jest ktos z lodzi lub okolic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2016 Jest ktoś z opolskiego co lubi pieluchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 1, 2016 Abdl piscie z opolskiego mój numer 732766480 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 Oddam się pod całkowitą opiekę dojrzałej opiekunce ABDL po 60.(będę bezwzględnie posłuszny) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2017 Szukam opiekuna Gdańska mam 14 lat to mój numer możecie dzwonić 531218045 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do gościa z łodzi Napisano Sierpień 4, 2017 Nie jestem z łodzi ale szukam opiekuna i jestem dziewczyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2017 Jak moge sie z tb skontaktowac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2017 To mój numer telefonu czekam 531218045 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do gościa z łodzi Napisano Sierpień 8, 2017 531218045 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2017 Szukam opiekuna lub opiekunki. Albo c pobawię się z kimś razem w ABDL. bednarek.90@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2018 Szukam opiekunki niania w klimacie AB / DL. Woj pomorskie I ościennych Orlenek1234@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pieluszek abdl Napisano Grudzień 25, 2018 Szukam młodej opiekunki abdl która się mna zaopiekuje i będzie mi pampersy zmieniać tyko Śląsk najlepiej Racibórz rybnik i okolice zapraszam 18-30 mój nr tel to517562338 pisac czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sunek Napisano Styczeń 5, 2019 Szukam opiekunki opiekuna w klimacie AB / DL. Woj pomorskie I ościennych Orlenek1234@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Synek Napisano Marzec 1, 2019 Szukam opiekunki w klimacie ABDL Woj . Mazowieckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pogadam z kimś Napisano Maj 12, 2019 Chętnie z kimś pogadam na GG. Oto mój numer: 68043683 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Troskliwy tatuś Napisano Czerwiec 15, 2019 Jeżeli szukasz kogoś kto cię przewinie nakarmi utuli do snu to pisz na mój numer gg 66428205 lub na mój email domedaddy727@gmail.com województwo wielkopolskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M1985 Napisano Sierpień 28, 2019 Opiekun ABDL z wykształceniem, doświadczeniem i pasją do usług opiekuńczych gotów poznać i ucieszyć JĄ. GG: 3031358. Kraków i Małopolska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabySisi 0 Napisano Styczeń 9, 2021 Szukam opiekunki do dziecka abdl sisi z Tarnowa lub okolic ewętualnie wirtualnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach