Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

romantyczny weekend we dwoje w górach

Polecane posty

Gość gość
dworek galosa wedlug mnie jest najlepszy na zorganizowanie wesela

Gość gość
Romantyczny weekend czekaj jak cie załatwi i zdradzi

Gość gość
Tutaj mają ciekawe propozycje: wyprawymarzen.pl/wiadomosc/gdzie-na-weekend-najlepsze-europejskie-miasto-wybrane/

Gość romka7811
Warto zdecydować się na wyjazd do miejsca, gdzie będzie można spokojnie wypocząć. Tutaj http://www.willaczajka.pl jest namiar na apartamenty w Kościelisku. Willa położona jest w fajnym miejscu. Poza tym można tam wypocząć oraz aktywnie spędzić czas. Wszystko zależy od naszych upodobań.

Gość gość
Z Dworka Galosa jak daleko jest w jakieś najbliższe górki po których można sobie wędrować?

Gość gość Kasia36
jeśli romantycznie to tylko w dworku Galosa, miło , cicho, przytulnie i ładne widoki, polecamy Kasia i Maciek;-)

Gość gość
Bukowa Chata jest najbardziej intymnie położonym ośrodkiem jaki widziałam i w jakim kiedykolwiek byłam. U nich naprawdę można zapomnieć o bożym świecie i się zrelaksować. Polecam! To jest w górach Sowich można sobie podjechać w każdą część Sudetów stąd w miarę szybko i sprawnie.

Gość gość
Spędziłem miły weekend z narzeczoną w domku alpejskim w miejscowości Nowe Bystre http://www.domekalpejski.pl/o-nas bardzo fajnie urządzony. Jest internet, telewizor, duży parking. Niedaleko jest Gubałówka, a także miejscowość Furmanowa, gdzie przy regionalnej kaplicy znajduje się jeden z najpiękniejszych na Podhalu punktów widokowych. Telefonicznie bardzo szybko załatwia się formalności, także jeśli wybieracie się do Zakopanego, to polecam Kwiat Śniegu :)

Gość Aniaa382
Romantyczny wypad w góry kojarzy mi się z apartamentem DELUXE w Zakopanem. A wszystko dlatego, że mój ukochany zabrał mnie tutaj na romantyczny weekend i skorzystał z oferty, w której obsługa organizuje nam romantyczny klimat w apartamencie. To robi na prawdę duże wrażenie, szczególnie jeśli jest niespodzianką.

Gość gość
Najważniejsze dla takiego romantycznego wypadu we dwoje jest znalezienie odpowiedniego, nastrojowego miejsca. Takim miejscem na pewno jest Białka Tatrzańska i hotel www.hotelgorskibialka.pl Wybierzcie się tam, jeżeli poszukujecie miejsca na idealny weekendowy wypad.

Gość Julia Zawierska

Sprawdź sobie Dworek Galosa, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona z mężem 🙂

Gość biczka

My się wybraliśmy na taki weekend z okazji rocznicy. Było super! Zatrzymaliśmy się w hotelu Pod zielonym dębem w Bohuminie  piękna okolica, można sie było wybrać na spacer, ale w hotelu skorzystaliśmy też z piwnego Spa i to był strzał w 10 jeśli chodzi o odpoczynek