Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna baba i higiena psychiczna

Polecane posty

Gość gość

z góry uprzedzam, że wszelkie wyzywanie mnie od puszczalskich / urew/ upodajek /itp. mnie nie rusza i spłynie po mnie jak po kaczce. Do rzeczy teraz: jest taka sytuacja. Jestem sama, nie mam faceta. Ale potrzeby mam. Czy to naprawdę jest takie uwłaczające, że ma się ochotę pójść do łóżka z facetem? Wiadomo, człowiek ma opory, ale przecież lepiej jest chyba realizować swoje potrzeby niż.... aha, mam kogoś już na oku (oczywiście obyczajowość, strach przed chorobami, zaangażowaniem się/lub brakiem zaangażowania) :( jaka ja jestem nieszczęśliwa 😭

Gość gg26
chcesz pogadać poza forum ?

Gość gość
I po co założyłaś temat o niczym?

Gość gość
Ja juz 2 lata sama jestem i juz nie dam rady dluzej;-)

to ,ze się ma ochotę na pójście do łóżka z obcym facetem to nie jest nic uwłaczającego . Ale pójście do łóżka z obcym facetem i jeszcze wymyślanie do tego pogiętych filozofii o higienie psychicznej !!! jest uwłaczające jak cholera .

Gość gość
Ale na przyklad ja z pierwszym lepszym nie chce:)

Gość gość
jakich pogiętych filozofii???? Dla mnie to nie jest takie oczywiste, tak wskoczyć chłopu do łóżka :( Facet mi się podoba a ja już hop siup... ....jednak jakieś opory mam. Chociaż przyznaję, że coraz mniejsze....seks jest jakąś tam formą bliskości, poza tym wiecznie atrakcyjna choćby minimalnie nie będę.

Gość gość
dobra.🖐️ Mam wasze rozgrzeszenie. Tylko teraz tak - ja go jednak trochę lubię, nie chcę się zbłaznić. .. .... .. .

Gość gość
właśnie nie z pierwszym lepszym.... tylko jednym najlepszym :P