Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbla

gdy facet chce tylko seksu

Polecane posty

Gość balbla

jak przekonac faceta do zwiazku jesli jemu zalezy tylko na skesie? znacie jakies sztuczki?:p

Gość stara ale jara34
Pozwól mu na brutalny anal i obciągnij do czysta z finałem w ustach. Gwarantuję, że nie opędzisz się od niego !!!

Gość gość
zalezy co go keci

Gość balbla
raczej slabo go znam i nie wiem jak sie do tego zabrac. Poza tym jest ode mnie starszy o 9 lat a mialam do czynienia tylko z takimi mniej wiecej w moim wieku

Gość balbla
jeju no..nikt nie ma pomysłu?

Gość gość
a umiesz mu dogodzić....?

Gość balbla
no jak pojde z nim do lozka to bedzie po zabawie

Gość gość
Skąd wiesz że chce od Ciebie tylko seksu?

Gość balbla
heh bo mi to powiedzial wydaje sie naprawde sensownym facetem (i pewnie dlatego nie chce sie wiazac..) Nie wiem jak z nim zagrac zeby zaczal myslec o mnie hmm w szerszej perspektywie ;p

Gość balbla
nic nie podpowiecie?

Gość gość
ponoc za 15 zł można na alledrogo zakupić pozytywny test ciążowy :D

Gość balbla
ja sie jeszcze w nic nie wplatalam na szczescie :) jego chce wplatac :D

Gość balbla
niee ja na to licze, nie wierze ze sie zakocha jak juz dostanie to co chce :p

Gość balbla
dobra od poczatku :P poznalismy sie na necie i jeszcze sie nie spotkalismy. on od poczatku mowil na co liczy, ja ze nie ma takiej mozliwosci, ale mimo wszystko caly czas rozmawialismy no i nie powiem facet wydaje mi sie interesujacy :p w zwiazku z tym bede chciala sie z nim spotkac (chociazby po to zeby zweryfikowac w rzeczywistosci wszystko, bo moze nie mam sie co nakrecac :P) i wlasnie jakos go soba zauroczyc. Glupia nie jestem ale nie znam sie na zadnych kobiecych sztuczkach i nie wiem jak to rozegrac. Nie ma sie od razu zakochiwac wiadomo, ale jak ja mam sie zachowac zeby zaczal o mnie chociaz troche myslec w innych kategoriach. No i mieszkamy kawalek od siebie wiec tez to nie ulatwia

Gość gość
hehe powodzenia

Gość gość 9
po prostu się z nim spotkaj, nic nie rób na siłę, sama zobaczysz jak to się potoczy dalej.

Gość balbla
no tak chce zrobic, tzn. powiedziec mu ze tak czy tak musimy zrobic jakis "wieczorek zapoznawczy" ale kurde, chcialabym miec jakis zarys taktyki chociaz.. to wojna :p

Gość gość 9
nie nakręcaj się tak , może nic między wami nie zaiskrzy, sama będziesz wiedziała po spotkaniu czy to ten na którego czekasz. I później zobaczysz co po spotkaniu on napisze, jaka będzie jego reakcja.

Gość balbla
no ok, to rozsadne ale co mam mowic jak on bedzie nawiazywal do seksu? czy nawet wprost spyta?

Gość gość 9
to mu powiedz ,że na pierwszym spotkaniu nie dajesz, że najpierw chcesz trochę go poznać.

Gość balbla
no dobra, ale z jego strony spotkanie bedzie mialo na celu to ze mam sie przekonac czy chce sie z nim przespac czy nie, wiec moze spytac co teraz sadze.. nie chodzi o poznawanie tylko o seks

Gość gość 9
to mu powiesz ,że jedno spotkanie to dla Ciebie za mało. Że nie potrafisz iść do łóżka bez uczuć itp. ,że musi coś między wami zaiskrzyć. No przecież wy kobiety umiecie tak mówić i trzymać nas na odległość...

Gość balbla
czyli koniec koncow powiem mu to co mu mowie caly czas. Ze nie jestem na raz. I teraz od tego jakie na nim wywre wrazenie bedzie zalezalo to czy sie jeszcze spotkamy czy nie. Wszystko sie zgadza :P Ale...kurde...jak ja sie mam zaprezentowac buuu jestem do d**y

Gość gość 9
ubierz się normalnie bez szału. co oznacza ,że jesteś do d**y?

Gość balbla
a nie lepiej zeby ewentualnie lecial na mnie jeszcze bardziej?:P jestem do d**y oznacza ze nie potrafie jak czlowiek nawiazywac relacji, nie znam sie na grach damsko-meskich i jestem niesmiala...katastrofa :/