Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje ze tone

Niechciana ciaza w mlodym wieku

Polecane posty

Gość czuje ze tone

Moja historia jest krotka podobnie jak romans z mezczyzna z ktorym jestem w ciazy. To nie bylo zadne zakochanie ani nic z tych rzeczy, ot taka znajomosc dla seksu, milego spedzenia czasu. Nigdy niczego sobie nie obiecywalismy. No a teraz jestem w ciazy. Jak to sie stalo? Nie mam pojecia, byl okres, ze uzywalismy samych prezerwatyw moze z 3 razy ale nigdy nic mi nie mowil, ze pekla ktoras. Wiec jak tomozliwe? Nie wiem i on tez nie wie. Lekarz powiedzial, ze mogla byc wada fabryczna i stad doszlo do zaplodnienia. Powiedzialam mu , on jedynie zapytal czy chce urodzic. Tu sie wahalam, ale doszlam do wniosku, ze co to za zycie jako panna z dzieckiem, bez wyksztalcenia (studia musialabym przerwac), bez pieniedzy (utrzymuje sie ze stypendium) i bez dachu nad glowa (nie mam domu rodzinnego). No i decyzja zapadla. Nie wiem co dalej, bo jestem mloda, matka nigdy byc nie chcialam, ale co jesli kiedys zachce? Szukam kobiet po aborcji ktore maja juz dzieci, bo nie chce potem przechodzic przez jakies emocjonalne rozterki.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Jeśli usuniesz to na pewno będziesz mieć rozterki emocjonalne i długo możesz się po tym nie pozbierać

Gość gość
Nie usuwaj!

Gość czuje ze tone
Mam 22 lata. na razie wiem, ze zadne wyrzuty sumienia ani nic podobnego by mnie nie dopadlo, bo nie chce miec dzieci, zastanawia mnie jedynie to jak to bedzie w przyszlosci. Czy moze sie potem diametralnie to zmienic tzn chec posiadania dziecka a wraz z nia jakis zal.

Gość gość
nie wiem jak, nie wiem dlaczego zaszłam w ciąże, głupie tłumaczenie, jest seks i mogą być dzieci ale że usuną to wiesz

Gość gość
Gdybym nie miała męża albo chociaż chłopaka który chciałby wziąć ze mną ślub i pomagać to nie zdecydowałabym się na bycie samotną matką i usunęłabym

Gość gość
do gość z godz. 17,07 - nie pieprz, kolejna nawiedzona, wcale nie musi mieć jakiś tam rozterek emocjonalnych

Gość gość
tu ci nie poradzą, bo siedzą same ideały, ale jak nie chcesz mieć to usuń, a później wcale nie oznacza że nie zostaniesz matką, nie jedna miała po poronieniu samoistnym oczyszczaną macicę tak jak te po usunięciu ciąży i mają dzieci,

Gość gość
posiadam tabletki wczesnoporonne,prosze o kontakt na maila pm1126@interia.pl

Gość gość
Ludziom się łatwo mówi - masz urodzić i koniec. Tylko Ci ludzie którzy tak doradzają nie pomogą Ci później w wychowaniu dziecka, nie pomogą finansowo. Ty sama będziesz musiała sie zmierzyć z problemem. Sama powinnaś zadecydować i zrobić to co ci podpowiada rozum

Gość gość
miałam samoistne poronienie, oczyszczaną macicę i mam kolejne dziecko,