Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z Warshaw shore lubicie najbardziej a kogo najmniej i

Polecane posty

Gość gość

dlaczego?:)

Gość gość
nikt nie ogląda tego goowna :O żenada, przecież to ani mądre ani śmieszne. Tylko żenujące

Gość gość
oglądałam i niedobrze mi się robiło jak ten chudy paweł? lizał się z każdą laską, a potem zaliczył tą czarną, patologia :O

Gość gość
nie oglądałam tego szajsu ale widziałam generalnie mordy tych ludzi na reklamach i fotach i powiem Wam, że ZA NIC bym się nie umówiła z żadnym z tych facetów! Mordy mają takie, że nie mogę na nich patrzeć. Jak takie wieśniaki z imprezki w remizie, włosy na żelu i tribalowe koszule, bleeeh :o Już nie mówiąc o tym, że jak się odezwą to 10 razy gorzej...

Gość gość
a mnie się podoba Trybson, jest taki męski iw ogóle ah :)

Gość gość
fuuj, koleś ma gębę jak troglodyta :o a głupszy niż ustawa przewiduje, nie wierzę, że komuś się podoba (w sensie że tak za darmo), to na pewno słaba prowokacja :P

Gość rainbow_dash
straszne pustaki z nich sa, jeden gorszy od drugiego.... faceci tylko o jednym, najgorszy ten pawel zaraz po nim trybson, a te laski to juz w ogole jakas patologia, zwlaszcza 'naturalna pieknosc' eliza i ta jej czarna kolezaneczka

Gość gość
na początku ta eliza wydawała się spoko, ale to przez pierwsze 5 minut, potem było coraz gorzej już w miarę normalne są ta blondynka co na koniach jeździ? i ten koleś mariusz, ale to tak że ujdą już w tłumie reszta to istna patologia :O

Gość gość
jak się nazywa ten koleś z czupryną co wygląda jak mały songo z dragon balla?

Gość gość
nikogo z nich nie lubie, bo maja brzydkie twarze - asymetryczne i bez harmonii, takich osob sie nie da lubic a ich miejsce na pewno nie jest w tv, za to z cardiff i newcastle trudno bylo ich nie lubic,wszyscy byli ladni,mlodzi i sympatyczni,a ci u nas jak disco polo zywe trupyu remiza i monster haj w jednym :( :O

Gość gość
fryz łysa pała

Gość gość
nazywa sie Belzubub

Gość gość
Eliza ma cięty język a wogóle ja nie mam ulubieńców a oglądam dla zabawy i pośmiania się. Ta Ewelina budzi tylko we mnie obrzydzenie wydawała mi się normalna a tu potem tylko koleś polizał ją i już nogi rozkraczyła porażka'!!

Gość gość
nie ciety a prostacki :)