Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Julia

Polecane posty

Gość gość
tez chcialam by moja corcia tak miala na imię teraz jestem w ciazy i wszędzie do okola widzę same Julki, co prawda jeszcze nie wiem jaką plec ma moje malenstwo ale zaczelam sie zastanawiać nad imieniem Iga jest proste ładne i jakoś nie słyszałam by dużo dziewczynek sie tak nazywalo

Gość gość
iga jest z******te, Julka paskudne

Julia to jedno z najpiękniejszych imion :) I kobiety, które je noszą są zazwyczaj czarującymi babkami :) pozdrawiam

Gość gość
julia jest ładne ale strasznie oklepane, ale Iga tez jest piękne i nie jest oklepane

Gość gość
Iga super! od tych Julek już chce się rzygać :(

Gość gość
Mi już się na wymioty zbiera jak słyszę to imię.Najbardziej oklepane i najczęściej nadawane.Bleeee

Gość gość
Ale ktos cie zmusza do nadania tego imienia?! Dla mnie ta Iga,to w zadnym wypadku!Ale u kogos-niech bedzie,na zdrowie !

Gość gość
Tam wyzej-jak rzyga do Iga ! Nawet rymowanka :D

Gość gość
Julia nie. Julia brzmi jak cichodajka jakaś.

Gość gość
do wyzej-nie mierz innych swoja miara ...

Gość kasiek1234
Hej Sama jestem mamą Julci i stwierdzam że to piękne imię ale już bardzo bardzo rozpowszechnione. Wystarczy że krzyknę na placu zabaw Julia to ogląda się co najmniej 5 dziewczynek. Ale imę wybrałam :)

Gość gość
Mi się podoba imię Magda <3

Gość gość
marysia hania krysia zuzia malgosia zosia. proste bezpretensjonalne imiona. nie amandy dzessiki i inne vanessy

Gość gość
moja corka ma na imie Sandra u mnie w miejscowosci w co drugim domu kroluja imiona: - Julka - Amela - Emila - Milena - Oliwia my chcielismy rzadko spotykane a nie nudne......

Gość gość
JULIA ble ble ble dużo za dużo....!

Gość gość
iga bleeee na studiach mialam taka co to sie chwalila,ze w poznaniu pracuje w biurze lewiatana a potem wyszlo ze to klamstwo. meza ma dzwonnika z notre dame. w zadnym wypadku iga. :(

Gość gość
prosze nie dawajcie swoim dzieciom imion jak Sandra Amanda Vanessa Mirella Zaneta bleeeeeeeeee, brzmia jak pseudonimy prostytutek.. dziekuje za uwage, proze nie krzwdzcie swoich dzieci, takie imie to brzemie na cale zycie

Gość gość
Sandra - najczęściej spotykane imie w burdelach gratuluje wyboru 'oryginalnego' imienia buhaha

Gość gość
A co ty w tych burdelach robisz ? :D

Gość gość
Sandra - to brzmi pretensjonalnie, jest zwyczajnie brzydkie, trzeba nie mięc gustu żeby tak dziecko nazwac.

Gość gość
moja mama dała mi na imię Julia jeszcze zanim było popularne :) bardzo lubię swoje imię myślę, że jest kobiece i wyjątkowe. sram na to ze teraz jest wysyp Julek.

Gość gość
17.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Sandra - to brzmi pretensjonalnie, jest zwyczajnie brzydkie, trzeba nie mięc gustu żeby tak dziecko nazwac. Ty masz gust slaby,a ja nie mam Sandry ....

Gość gość
17.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość Sandra - to brzmi pretensjonalnie, jest zwyczajnie brzydkie, trzeba nie mięc gustu żeby tak dziecko nazwac. Ty masz gust slaby,a ja nie mam Sandry ....

Gość gość
na tym forum lepiej nie pytac o rade o nic bo zaraz zostaniecie zwyzywane bo wasze dzieci maja tak a tak na imie nie zarabiacie 3 tys na miesiac piszecie z bledami i wiele innych.... ja dalabym na imie iga lub sandra niz setna julka amelka nadia vanessa andżela stefcia jozia kazia zofia bleeeee......

Gość gość
daj Sandra, od razu będzie wiadomo z jakiej rodzinki dziecko się wywodzi. pewnie pracujesz za ladą i nosisz tipsy