Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowa ja

Duża różnica wieku

Polecane posty

Gość anonimowa ja
mężczyzna po 60.... zależy jak o siebie dba, patrząc na mojego ojca po 60 jest w dobrej formie choć trzeba przyznać że do młodzieniaszków nie należy ;)

Gość gość
a on w tym czasie zacznie doceniać zupełnie co innego niż ty w wieku czterdziestu lat

Gość gość
chcesz się zestarzeć razem z nim? gratulacje - własnie odebrałaś sobie dwadzieścia lat z młodego życia, bo będzie stary już za dwadzieścia lat

Gość gość
równasz wiekowo w górę

Gość naturalis
gosciu, lepsze 20 lat z tym wlasciwym niz 40 z jakims tam tylko dlatego, ze wiekowo sie zgadza wg opinii publicznej. to ze miliony ludzi ma taka opinie, nie znaczy ze to jest prawda.

Gość anonimowa ja
Zdaję sobie z tego sprawę że jest to różnica pokoleń... Ale czy miłość nie wymaga wyrzeczeń i poświęceń? On dla mnie odciął się od całej rodziny od wszystkich znajomych, którzy byli przeciwko NAM. Całe życie poświęcił mi. Tak samo ja chcę poświęcić moje życie dla niego.

Gość anonimowa ja
Wydaje mi się, że Polska jest troszkę zacofana i jeżeli chcesz być zaakceptowany to musisz żyć z rówieśnikiem. Niestety.

Gość gość
opinia publiczna jest nieważna ale ona za dwadzieścia lat nie będzie nmiała mentalności dwudziestolatki, zapatrzonej w swejgo dojrzałego mężczyznę, bo sama zmieni się w dojrzałą i mądrą życiowo kobietę a on nie będzie już dojrzałym mężczyzną, tylko panem na emeryturze, któremu nie będzie się chciało dorównywać wyjącej czterdziestce, bo co innego będzie dla niego w życiu ważne

Gość naturalis
och, tego nie wiesz, to sa tylko twoje przypuszczenia. nie znasz faceta, skad mozesz wiedziec jaki bedzie za 20 lat? sa faceci po 60tce zdolni do roznych wyczynow. znam pare, gdzie starszy facet chce ile sie da, a ona juz nie bo jest po menopauzie i ma to gdzies. hormony juz nie dzialaja.

Gość gość
a co innego bedzie ważne ?:D kasa ??) a w czym będzie problem ? Ja u siebie nie widze różnic które oddzielają nas od siebie, a jesteśmy w porobnej różnicy.Wszystko zalezy od charakteru osobowości ..itd..dla 70 latkę waznym apsektem będzie np bzykanie sie a dla drugiego bujany fotel ,także nie zgadzam sie z powyższym ,

Gość anonimowa ja
gość rozumiem o co Ci chodzi ale patrząc na to to on teraz jest po 40, a ja mam 23 lata więc teraz też byłyby jakieś zgrzyty i też chciałby mi dorównać a jeżeli chodzi o seks jak ja będę po 40 to mój "dojrzały mężczyzna" nauczył mnie że seks nie jest najważniejszy:)

Gość gość
myślę raczej o mentalności i pojmowaniu świata, o potrzebach i zdolności onserwacji i wyciągania wniosków, a nie o seksie teraz zgrzytów nie musi być ty chcesz stabilnego, dojrzałego faceta, a on , tym bardziej jeśli jest prawiczkiem, dogonił swój stracony w młodości czas i jest OK potem się to zmieni, niestety zmienią się priorytety życiowe

Gość gość
miłość jest szalona :D i to jest piekne

Gość gość
no i powodzenia !! szczescia milosci i dzieci!! nie patrzcie na nikogo i nie sluchajcie to wasze zycie !!

Gość naturalis
e tam, szukasz dziury w calym. podaj konkrety, o jakie priorytety ci chodzi? jak beda dzieci to one beda priorytetem dla obojga, zawsze.

Gość gość
ja tam mam 20 lat i mój chłopak ma 52 lata i jest nam super

Gość gość
jak mozesz powiedzec moj chlopak ma 52 lat,to to taki drugi tata juz lepiej brzmi...

Gość gość
"Wszystko w życiu ma swój zmierzch, tylko noc kończy się świtem." Anonimowa- kiedyś będziesz żałować. Tyle ode mnie. Pozdrawiam!