Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrGG42477073

jaki przyjmujecie model zycia

Polecane posty

Gość nrGG42477073

najpierw się zabawić studia praca a potem znaleźć męża założyć rodzinę .. jaki jest wasz model życia

Gość gość
nie mam potrzeby ani ochoty sie wyszaleć,jestem dziewicą i czekam na tego jedynego ;) mam 20 lat

Gość Ruby on Rails
Plany, planami a życie układa własne scenariusze. Ja się wyszalałam mimo stałego partnera u boku - bo dla mnie szalenie to nie pieprzenie się ze wszystkim co się rusza ;) Studia + praca w miarę równolegle, ślub (z tym samym partnerem mam nadzieję) i dzieci jakoś przed trzydziestką :D

Gość nrGG42477073
czy waszym zdaniem mozecie sie przeciez wypowiadac calkiem anonimowo najlepiej najpierw sie zabawic czy odrazu podchodzic do zycia powaznie jakbyscie zaregowali gdyby np wasz partner partnerka w przeszlosci mial miala wielu partnerów sexualnych

Gość gość
Moj model zycia. 1 - cale zycie zabawa (oczywiscie z rozwaga bo co za duzo to nie zdrowo) 2 - powoli osiaganie niezaleznosci np finansowej 3 - pomaganie innym ludziom. 4 - poznawanie innych ludzi, podrozowanie, edukacja i ogolne poznawanie tego swiata, ludzi a takze Boga etc.

Gość gość z Wroclawia
bawić się całe życie, czerpać z niego garściami:)