Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawiosdłem sie nawas kobiety dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

mowicie że na kasie wam niezależy ale jeśli wam by ktoś na imprezie jedzenia niepostawił to niejest dżentelmen i trzeba go zostawić i to niejedna kobieta tak myśli . W tym wszystkim niema miejsca na miłość niemożna ufać kobiecie która może czerpac korzyści będac z kimś bo jak stracimy majatek może nas zostawić spowodu nawet głupiego jedzenia . poczawszy od poczatków mojego internetowania czyli nastki mordujace sie podcinajace potem sie obrażanie faza klniecie kto wygra kogo przegada , już niemam zadużej samo oceny i dochodze do wniosku że niejestem wstanie zaufac kobiecie . czyżby dużo tutaj było izabel z lalki ;/

Gość gość
odbnośnie do tematu darmozjady . i ktos o piramidzie napisał . to ja powiem tak że poprostu przegrałem w takim wypadku niebede łacił za kobiete jestem jeszcze w szkole czyli niejestem wstanie zapewnic wam jedzenia .

Gość gość
noi bede nieszczęsliwy ehh poco ktoś internet wymyhslił wolałbym tego wszystkiego niewiedziec że musze płacić kobiecie by mnie miała za faceta ;/

Gość gość
wykończa mnie to wszystko albo jestes wyrachowany i polegasz na kasie i grzeszysz na maksa albo jesteś szczery i masz fuksa i ci sie udaje albo cie wykorzystuje menda baba

Gość gość
cóż,nie przekonam CIę że są kobiety które nie lecą na kasę jak np ja skoro masz mocno wbite do głowy co innego a ja już nie mam siły niczego udowadniać wiele razy próbowałam i niewiele to daje

Gość gość
daje tylko musisz to realnie udowodnic teraz tak muwisz może poto tylko by zmienic zdanie moje owas a czy tak jest ?

Gość gość
gdybym ja sie miala kierowac tylko internetem w ocenie ludzi to byloby kiepsko bo tutaj sama patologia jest zdrady jakieś, seks bez zobowiązań,wojna płci ja wierze że są dobrzy faceci i trafie na takiego i sie pokochamy i będzie dobrze

Gość gość
mÓwisz a nie muwisz :O dobrze,że nie zamykasz sie na inne możliwości. Jak ci to powiedzieć...kobiet jest bardzo duzo na świecie a ty poznałeś mniejszość kobiet. A bywają różne,te dobre i te złe.Chyba tak jak z wami facetami. Tylko że jak masz podłego kolegę,nie powiesz "faceci są podli" bo sam jesteś facetem.A gdybyś miał podłą koleżankę to już pojawiłby się zarzut,że kobiety są podłe bo ona taka jest. A jakbyś poznał podłego chińczyka to by było że chińczycy są podli..mniej więcej tak to działa.

Gość gość
ja aktualnie zakochana jestem w facecie o którym wiem że nie ma pieniędzy ale to czy facet ma pieniądze czy nie,nie ma wpływu na to czy sie w nim zakocham za to jeśli facet jest wyrachowany,zimny to juz wiem,że nic z tego nie będzie. Z tamtym facetem nigdy nie będe mogła być ale z zupełnie innych powodów,pozostaje mi przecierpieć to i zapomnieć.

Gość gość
nieprawda ja wiem że faceci to chamy i praktycznie niemam znajomych tych co mam to mnie czasem wkuzaja . niechodzi oto że kobiety sa złe znam dwie fajne dziewczyny na gg bo onei ja je zakceptowałem ale to tylko w internecie może być że moge powiedziec ze to jest głupie dlamnie płacenie za zarcie za kobiete i ona myśle że to zakceptuje .

Gość gość
płacenie za żarcie to akurat małe piwo ;) nie robiłabym z tego wielkiego problemu.Ja w tej chwili mam kryzys i nie mam w ogóle pieniędzy,więc jakbym miała faceta to pewnie by za mnie płacił ale tylko przez jakiś czas. Jakby on nie mial kasy a ja tak to ja bym płaciła i tyle.

Gość gość
ja mam coś takiego że stwierdziłem że uwodzenie to oszukiwanie i stwierdziłem że jak chce dobra kobiete poznać to musze znia dużo gadac bardzo duzo niemam ochoty zagrywac uwodzić wbudzac zazdrosc i jakieś rozpracowywania robić czy ustawiać sobie kobiete jaka chcem ja chce poznac ja i polubić nic wiecej moim największym mażeniem jest sex ale to niema znaczenia bo nigdy niebede nikogo zmuszał do tego .

Gość gość
mozna płacić za kobiete jesli ma problem dobra ale ona ma szukac pracy to raz a dwa nie ze pujdzie do chotelu mieszkac i bedzie kazać sobie chłopakowi płacic za ten chotel to to już skrajna głupota kopnać taka w d**e i zostawić .

Gość gość
no i masz racje,że uwodzenie to oszukiwanie i stawiasz na szczerość tylko popracuj nad ortografią :D ''mażeniem'' ''chotel'' haha

Gość gość
ortografia to mam uraz po wrednych kobietach które wkużałem a potem jak niermiały co odpyskowac tomówiły kup se słownik i mi to zostało .

Gość gość
:D:D:D dobra,ide stąd,bo widze że tylko ktoś sobie jaja robi

Gość gość
wiesz czemu na szczerość postawiłem ? bo z kimś mam całe życie spędzac wiec niechce sie kłucić a chce sie dogadywac i jakoś to przezyć . ale narazie mi to zadobze niewychodzi bo dla blisko 80 % dziewczyn ortografia to jest żecz nie do przeskoczenia

Gość gość
nierobie sobie jaj ale serio muwie jakbyśkłuciła sie i kobieta psychiczna przewage nad toba miała i ci dowaliła no końcu kup se słownik albo popraw sobie błedy czy żal to to nietakie fajne a ja naprzekur mam i niepoprawiam zakare wd***e mam przynajmniej poznajem przyokazji szurniete idiotki fajne tez odlatja ale widocznie zaduże wymagania maja

Gość gość
zostan zemna dziewczyno gdzie uciekłaś ile miałas lat wogule tak z ciekawości .

Gość gość
za kare? to raczej kara tylko dla Ciebie... źle to o kimś świadczy że wali takie byki. 20 lat mam.

Gość gość
jednak prazwie ten sam wiek he he bywa tak . nie może isam sie karam ale niedam sadysfakcji tym wściekłym babom że ich posłuchne ,.

Gość gość
o czym ty p********z jak potrzaskany, wiesz jak piszesz.

Gość gość
wiem a ty masz 20 lat i cie to drazni a to standard że dziewczyny wkuża to jeszcze w tym samym wieku jak prawie sa to ho ho .. ja gadam jak robie teraz wiesz czemu błedy robie trzebabyło mnie nieobrazać że bledy robie