Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanataka

zjadam siebie jak sie leczyć

Polecane posty

Gość załamanataka

Drastyczny temat ale to prawda, wygryzam sobie wnętrze policzków, robie to już wiele lat, czasami wstyd mi iść do dentysty, jak mam wizytę to dam radę dzień się nie podgryzać ale jak tylko wyjdę z gabinetu to wtedy jak jakaś łakoma się zjadam :( jak się z tego leczyć??? :(

Gość gość
przerzuc sie na palce od nog:p

Gość gość
to pewnie nerwy,siedzi to w głowie, idz do dermatologa po jakis krem bo wkoncu dostaniesz jakiegos zakazenia;/ a pozniej do psychologa

Gość załamanataka
miałam ciężkie kiedyś życie ale od lat już spokojne życie prowadzę a ciągle się zjadam aż wstyd...

Gość gosc2222222222222222
hej,ja mam podobnie ale z wargami,strasznie obgryzam wargi,zjadam skórki:(ciagle mam jedna rane na ustach,czytalam gdzies ze to prowadzi do raka ust

Gość załamanataka
też czytałam że takie objadanie się sobą prowadzi do raka i nic sobie z tego nie robię, to jest tak zakorzenione we mnie że na 24 godziny obgryzam się 12h

Gość gość
tez się zjadam, to jest straszne :((((

Gość gość
Cos tak jakby kanibalizm hihihi:-) do psychiatry bym poszedl ztym

Gość zimno w tym krajuuu
na TLC jest program o różnych natręctwach i potem ci ludzie sie leczą... np laska jadła swoje włosy i mieszki włosowe, albo inna lakier do pzanokci, ktoś inny spał z włączoną suszarką itd. generalnie ludzie się wstydzą tych natręctw a sami nie potrafia z tym walczyć. powinnaś poszukać dobrego psychoterapeuty.. widze sporo na temat nerwicy natręctw w google, więc sprobuj cos z tym zrobic, nie jestes jedyna taka osobą