Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zahia67475

Dlaczego nie mam okresu pomocy help

Polecane posty

Gość zahia67475

zawsze mam okres 15-tego. okolo tydzien przed okresem mam objawy najpierw kluje mnie po jednej stronie w dole brzucha a pozniej bola mnie piersi i sutki. teraz tez mialam takie objawy a jest juz koniec 16-tego a ja dalej nie mam okresu. boje sie :( uprawiam seks przerywany..

Gość gość
stosunek przerywany.... facet ma przedwczesne mini wytryski.... Gratulacje mamusiu!!!! A najpewniej to przesunięcie okresu z powodu np. stresu. Zdarza się.

Gość zahia67475
ale skoro mialam przedokresowe objawy to mam sie bac ciazy zy nie ?

Gość gość
Okres może się ni z tego, ni z owego opóźnić. Poczekaj parę dni. Potem mozesz dopiero zacząć panikować. I nie ufaj stosunkowi przerywanemu. Kup pigułki.

Gość zahia67475
wlasnie kiedys bralam pigulki i juz nie chce sie truc. moj ukochany tez nie chce bym brala pigulki. kondomow on nie lubi nie da rady go namowic probowalam niejednokrotnie. a na spirale itd jestem za mloda, mam 20 lat...

Jeśli żadne metody wam nie odpowiadają, to będziecie klepać dzieci rok po roku.Przesunięcie okresu o 1 dzień to jeszcze nie tragedia. Lecz przy tak zacofanym trybie myślenia , radzę oswajać się z myślą o macierzyństwie.

Gość gość
Przy stosunku przerywanym niektórzy faceci mają przedwczesne mini wytryski - poczytaj o tym. No i pierwsze słyszę, że pigułki trują. Pigułki dają ten komfort, że nie czekasz co miesiąc na okres jak na zbawienie.

Gość rozwódkaaaa
test ciążowy dostępny jest w aptece a nie na kafe

Gość zahia67475
ale skoro mialam te objawy... czy to o niczym nie swiadczy.?????????? jak to pigulki nie truja?? a zoladek, watroba? i ogolnie to jest chemia, syntetyczne hormony, potem caly cykl rozregulowany..... on nie robi tego we mnie... a mini wytryskow twierdzi ze nie ma... mowi mi ze nie mam sie o co obawiac ale ja sie i tak boje...