Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialpa

Mam grube nogi zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
co Ty pierniczysz, jakie grube, masz krzywe a nie grube

Gość fsdsfdfs
nogi masz super.. Ale zrzuć ze 3.5 cm w udach z 53,5 do 50 cm

Gość mialpia
ktoś jeszcze cos? o sylwetce np? :)

Gość gość
Ale po co ten post przecież i tak nic z tym nie zrobisz. A za kilka lat będzie jeszcze gorzej. Ciesz się tym co masz teraz. Wiele dziewczyn wygląda gorzej. Nie dramatyzuj przecież nie jest tak źle.

Gość gość
sylwetka ok. Nogi normalne. Łydki chudziuteńkie i niestety przez to rzuca się w oczy że krzywe. ale poza tym cała reszta ok, napewno nie grube nogi ani nic poza nimi. :)

Gość mialpia
3,5 byłoby fajnie... mi na razie w łydkach 2 cm spadły (kiedyś miałam 36!) a uda nie ruszają.

Gość gość
czemu za parę lat ma być gorzej? powinno się być MILFem zadbanym a nie :P

A tak poza tym to się nie obraź, ale masz zryty beret bo nikt normalny nie robi fotek w przymierzalni sklepowej i nie wysyła ich na fora.

Gość mialpa
nie widzę w tym nic szczególnego, lepsze to niż zdjęcie w brudnym lustrze w domu..

Gość gość
fakt masz zryty beret co prawda mam chudsze nogi od ciebie ale ty też nie masz grubych szukaj problemów w swej psychice nie w nogach i ich grubości ,.

Gość gość
według mnie są grube, piszę to bez złośliwości. łydki szczupłe, ale uda niestety już nie. faktem jest, że wiele dziewczyn ma grubsze nogi lub takie same, no ale to nie znaczy, że to jest ok..

Gość łukasz21z
łooo jesu jakie grube kończyny... lubiem kupy grubasek :D mmm

Gość sympatyczna koleżanko
to są normalne nogi! naoglądałyście się topmodel i innych badziewi i myslicie, że kazda laska musi mieć nogi jak patyki!? kobiece kształty takie być powinny, nie za chude i nie za grube.

Gość mialpa
no ja wiem że mam kompleksy m.in przez media i przez koleżanki które jak przytyłam to zaczęły och i ach jak ja przytyłam i w ogóle. To było 3 lata temu jak jeszcze głupia byłam, ale jakiś kompleks na psychice został do dzisiaj.

to radzę Ci nie pytać o rade na kafee, bo tu znajdziesz mnóstwo pseudomodelek i nastolatek co tylko takie rzeczy oglądają. i każda mądra: krzywe, grube, brzydkie. ile jest na świecie pięknych kobiet o ponętnych kształtach? zobacz sobie np jak wyglądaja ideały latynosów, tam dziewczyny maja duze biodra uda i pośladki, a ty przy nich jesteś patyczek! jedni lubią chude inni grube a inni średnie. podkreślaj swoje atuty i ciesz się z nich, a kompleksami zajmuj sie powolutku. przede wszystkim przestań przeglądać tylko ideały zachodnie bo niestety ale one są najbardziej spaczone: anorektyczki, które bez make up i profesjonalnych sesji wyglądają jak szkilety. sama znam takie dziewczyny. Na studiach mam takie laski. leginsy na nich wiszą a na twarzach zapadniete policzki.. potem wrzucaja zdjecia do netu z sesji i wilekie piękności po retuszach. olej to.

Gość gość
Ja mam bardziej krzywe od twoich,dokucza mi czasem reumatyzm od dzieciństwa.wedlug niektórych powinnam chodzić pewnie w długim worku ,zeby nie musieli oglądać takiego widoku,ale ja lubię chodzić w spódniczkach i legginsach ,bo cala reszta jest zgrabna.nie obchodzi mnie to,ze komuś mogę się nie podobać.nogi masz ok.

ja też mam jakieś tam wady, ale jak ma ochote akurat założyc cos co uwydatnia te wadę to i tak założe. jestem człowiekiem a nie robotem, jeśli komuś nie spodobam się taka jaka jestem, to jest jego problem i nie musi na mnie patrzeć.

Gość gość
Mądrze mowis.

Gość gość
Poćwicz, bo widać, że mięśni zero i tylko otłuszczone kości masz.

Gość mialpia
To prawda haha

Gość gość
No SA grube niestety ale nie martw się bywajagorsze

Gość gość
Masznogi jak moje - szczuple lydki ( kostki jak pecinki ) i masywniejsze uda. Moje uda to moj kompleks od zawsze. Teraz mam rozmiar 42 ale gdy mialam 38 ten sam problem mialam. Po prostu nieroporcjknalna budowa. Nie pomoglo tez bkeganie bo uda sie zrobily masywniejsze. Jestem teraz w trakcie treningow i skupiam sie na pozbyciu tluszczu z wewnatrz ud - ciezka sprawa. Zauwazylam, ze troszke sie proporcje zmieniaja. Mam nadzieje, ze do lata sie wysmukla :)

Gość gość
nie są grube ale bardzo krzywe, nie powinnaś nosić krótkich sukienek, powinnaś zakrywać te krzywe łydki, nosić długie spódniczki, spodnie dzwony. Uda masz zgrabne ale łydki są krzywe :/

Gość gość
noszę spódnice ołówkowe/sukienki za kolana raczej, do tego obcasy :)

Gość gość
tluste jak swinia