Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasz ulubiony szampon

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest Wasz ulubiony szampon taki do którego często wracacie,taki które naprawdę czyni cuda z Waszymi włosami ? Napiszcie jeszcze jakie macie włosy i czego oczekujecie od szamponu.

Gość gość
Figowy z Ziaji do normalnych. Mam ładne zdrowe włosy, bardzo ciemne, falujące, ze skrętami. Same się układają. Szampon nie podrażnia i nie wysusza mi skóry, a włosy się nie puszą..

Najlepszy? Najzwyklejszy Babydream. Bardzo lagodny dla skory, koi ja. Tyle, ze warto zainwestowac jeszcze w jakis typowy, oczyszczajacy - obojetne jaki, byle mial SLS. Szampon ma oczyszczac skore glowy tylko, odzywki dobiera sie do wlosow.

Gość gość
zmieniam za każdym razem jak się skończy, nie mam ulubionego

Gość gość
Mój to Timotei z różą z Jerycho, włosy mam długie ok 65 cm, trochę przesuszone .Kiedyś używałam Biosilk Farouk byłam bardzo zadowolona z niego używałam w komplecie z odżywką.

Gość gość
garnier mega objetosc 48h. jedyny szampon, ktory dodaje objetosci ;)

Gość gość
Hipp.Nie wypadaja po nim, mam delikatne a to szampon od pierwszego dnia zycia. Baby dream nie jest az tak dobry jak ten.

Gość gość
Płyn do higieny intymnej Facelle, nic lepszego do mycia włosów nie ma.

Gość gość
fitomed -włosy suche

Gość MalikaS
U mnie ostatnio króluje Seboradin. Najpierw używałam serii z żeń-szeniem i był świetny, a teraz używam serii z komórkami macierzystymi dla cienkich i słabych włosów i muszę przyznać, że sprawuje się jeszcze lepiej. :)

Gość Ed Zuckerman
Nie szampon a olejek. Najlepiej kokosowy Efekitmy.

Gość gość
Zimą lubię szampony nawilżające i regenerujące. Obecnie używam Syoss, ten: http://www.rossmann.pl/Produkt/SYOSS-Renew-7-szampon-do-wlosow-zniszczonych-500-ml,360480,1836 i jestem bardzo zadowolona. Włosy fajnie dociążone, ale nie ma efektu płaskich, tłustawych włosów. Czuć nawilżenie i w połączeniu z odżywką Nive Long Repair jest naprawdę fajny efekt.

Gość Olimpia123
Mój ulubiony to seboradin z żeń-szeń, jest najlepszy, pięknie pachnie i idealnie oczyszcza.

Ja bardzo lubię używać profesjonalnych szamponów fryzjerskich, dobrze jest żeby był nawilżający, oczyszczający no i generalnie dobry. Fajnie jest jak jest z czego wybierać bo wtedy można znaleźć coś specjalnie dla siebie. Znalazłam tą stronę https://fryzart.pl/pol_m_Pielegnacja_Szampony-162.html i według mnie mają bardzo duży i fajny wybór szamponów i nie tylko, więc chyba zdecyduje się teraz na ich szampony.

Gość Relief777
Ja używam Chantal, zresztą odżywkę też. I póki co jestem zachwycona.

Gość Terminated
Chantal z keratyną, a potem długo, długo nic.

Gość gość
Ja mam kilka takich ale najlepsze efekty miałam po Seboradinie Regenerującym. Najbardziej zadziwił mnie połysk włosów oraz ich nawilżenie :)

Gość Ooportunity
Elastabion z Floslek. Genialny

Gość Rregular
Chantal, zwłaszcza z keratyną i w kombinacji z odżywką ProSalon Intensis

Gość gość
U mnie wszyscy używają Seboradin regenerujący. Mąż, córka, syn i ja - trochę ja to zarządziłam, ale oni nie mają nic przeciwko:D każde z nas ma teraz piękne włosy, ale najważniejsze że są mocniejsze.

Gość gość
Mam w bieżącym użytkowaniu dwa rodzaje szamponu: oczyszczający bez silikonów - najczęściej marki "familijny" oraz taki z silikonami. Myję nimi włosy naprzemiennie 2-3 dni szampon z silikonami, potem 2-3 dni oczyszczający.

Gość Ola z Opola90
Ja ogółem lubię szampony z Dove, jak w sumie większość ich kosmetyków, ale moim ostatnim ulubionym odkryciem jest szampon z Pilfood przeciw wypadaniu włosów: http://www.i-apteka.pl/product-pol-48885-PILFOOD-Szampon-przeciw-wypadaniu-wlosow-200ml.html Faktycznie włosy nie lecą tak z głowy, są miękkie i ładnie się układają. takze zdecydowanie mogę polecić jak ktoś szuka dodatkowego wzmocnienia :)

Gość gość
nie znalazłam jeszcze idealnego

Moje włosy zawsze były cienkie, szorstkie, suche i pozbawione blasku. Zapewne zawdzięczam to używaniu prostownicy, suszarki i wszelakim zabiegom jakie na nie stosowałam. Wypróbowałam chyba wszystkie drogeryjne szampony i odżywki do włosów w moim stanie. Wszystko oczywiście na nic, zaczęłam szukać w sklepach internetowych. Trafiłam na aloe-go, tam zamówiłam Sonya Hydrate Shampoo z mleczkiem pszczelim. Jestem pozytywnie zaskoczona, używam już bardzo długi czas i kondycja moich włosów zasadniczo się poprawiła. Są lśniące, sprężyste , nawilżone i jest ich jakby więcej :) polecam!