Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka1489

Re Re

Polecane posty

Cześć wam . Moj kolega wyjechał do Anglii i po prostu nie mam z nim kontkatu bo on wyjechał na dwa miesiące . I ostatni raz się z nim skontaktowałam co do piero 29.10 13 . I wtedy mi na pisał sms że jeste już w Anglii i odezwe się jak bedzie czas , i od dnia 30.10.13 do tego dnia 16.11.13 ma wyłąńczony telefon czyli mi się włańcza poczta i nie wiem do tej pory co się z nim dzieje nie raz mam ochote nim się skontaktować , ale nie wiem jak tylko wiem że ma jednego brata ktory mnie zna i wem gdzie jego brat mieszka tylko jest problem że się boję tam do niego pojechać i mu o tym powiedziećbo ja kompletnie nie wiem co się z nim dzieje . I czy byscie mogli mi powiedziec czy to tak na prawde jeste jak człowiek wyjechal do pracy do Anglii do swojej pracy na dwa miesiące to czy by mógł wyłąńczyć swój tele bo nie wiem jak to jest bo o drazu mu sie włańcza poczta i chciałam bym żebyście by mi pomogli w tej sprawie bo nie wiem co ja mam robic ....

Gość kordła ble ble
wyłączyć, włączyć, włączać

Gość rozwódkaaaa
no właśnie wyłąńczyl i tele nie funkcji włąńcienia.

Czyli właśnie jak to jest możliwe to na pewno wyłończył ten tel i dlatego mi wlancza poczta bo ja juz to nie wiem jak to jest