Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6tc a PLUS 2kg i wieczny głód

Polecane posty

Gość gość

hej, przez ostatni 2-3tyg zanim dowiedziałam się, ze jestem w ciąży miałam straszne ssanie, nieziemski głód, jeśli czegoś nie zjadłam to prawie słabłam, brzuch bolał, burczało w nim, a jak zamiast posiłku piłam coś to prawie wymiotowałam i słabłam. Odrzuciło mnie tez strasznie od slodniego, jak wcześniej byłam niezłym łasuchiem i dzień bez czekolady był dniem straconym tak teraz nie mogę na nic patrzeć co ma w sobie czekolade, za to jak kiedyś nie lubiałam nabiału tak teraz mi wchodzi ile wlezie. Byłam w czwartek u lekarza, myslałm ze złapałam tasiemca, ale pani dr kazała zrobić mi test i wyszły II kreski, ponieważ nie mogłam w to uwierzyć zrobiłam kolejne 2 testy i to samo. Jestem w szoku z chłopakiem, ale mimo wszystko b. szczęśliwa. Pomijając to, czy to możliwe że tak dalej będę tyła i tyle jadła czy to tylko początki? Bo na razie +2kg prze poiwedzmy miesiąc, to za 9mies będę miała pewnie ze 20, ba nawet 30kg na plus?

Gość gość
ja jestem w 17 tyg i mam tak jak ty juz utylam 4 kg, poprostu iecznie mam na co ochote, nie sa to duze porceje jednak czuje sie gruba

Gość devon_rex
hej ja jestem w 5 tygodniu obzarstwo i sennosc ./ i bardzo mi cieplo caly czas

Gość mialam tak jak ty autorko
Tylko jadlam i jadlam bo ciagle mnie ssalo i do tego jak nie jadlam to mnie mdlilo. Przytylam 18 kg. Maluszek wazyl 4 kg. A 3 miesiace po porodzie wazylam mnjej niz przed ciaza :) wiec nie musi byc zle.

Gość gość
dzięki, ale ja mam już 2kg do przodu :( w sumie to nie zauważyłam senności, ale ten wieczny głód, te ssanie, aż słabo i niedobrze od niego się robi... nigdy nie miałam takiego uczucia, aż w ustach jakby kapec, niesmak się robi :( Gdy jestem już glodna i przełykam sline to mam wrazenie ze zaraz upadne z głodu..

Gość mialam tak jak ty autorko
Ale ja tez mialam w tym czasie 2 do przodu.

Gość gość
Ja do 12 tyg schudlam 5 kg, teraz 23 tydzien a ja przytylam 2 kg. Czyli i tak jeszcze mi brak 3 kg do wagi sprzed ciazy. Tylko u mnie byly okropne wymioty a jem bardzo duzo.