Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobić zeby byc bogatym pytajnik

Polecane posty

Gość gość

chciałabym byc obrzydliwie bogata a nie klepac biede. nie jestem głupia, studiuje medycyne, ale za nim sie czegos dorobie bede grubo po 30stce :O ;//

Gość gość
zdecydowanie grubo po

Gość gość
nie dla pasji, ale dlatego ze mnie interesuje i nie ukrywam, że jest to dla mnie prestiżowy zawód

To zmień kierunek. Masz pasję, kochasz coś robić, robisz to dobrze, ludzie się o tym dowiedzą= masz kasę. Inaczej porażka

Gość nie wytrzymie z tymi pizdami
dużo tam kupujecie książek i xerujecie na tej medycynie? ostatnio przyjrzałam się bliżej cenom książek medycznych i stwierdziłam że tak średnio statystycznie przebijają dwukrotnie te z mojej dziedziny (technicznej)

Gość gość
ale po innych kierunkach nie ma pracy. a pisałam ze medycyna mnie interesuje jako nauka a nie jako ''lekarz dobre serce ktory tyra charytatywnie'' ;//

Gość gość
ksiazki są co prawda drogie, ale mozna sporo wypożyczyc, skserowac lub dzielic z współlokatorkami

Prowo, nawet nie rozumiesz kim jest lekarz i co wiąże się z tym zawodem. Wciszkasz nam, że studiujesz medycynę. Dzięki za taką rozmowę

Gość gość
ale ty głupia jestes ;) po wypowiedziach widać ze tępa blondyna :P adekwatny nick hehe

Gość ktoś z forum
Jeśli wiesz o tym to będziesz bogata, jeśli nie wiesz to będziesz klepać bieeede Pierwszy milion trzeba zarobić :)

Gość gość
może być to prawda że studiuje ona medycynę bo takie właśnie szmaty studiują znam ich kilka postawisz takiej kolację potem hotel .. o*******e ci laskę ...i coś więcej :)

Gość gość
suko a co ma do tego fakt że studiujesz medycynę tzn wg ciebie że głupia nie jesteś ??? a co to ma wspólnego to że wykujesz na blachę daną partię materiału nie robi z ciebie człowieka mądrego ... a zadając takie pytania na forum pokazujesz" swą mądrość "

Gość gość
może zacznij r y p a ć się z lekarzami trochę będziesz bogatsza w doświadczenia i materialnie ?????

Gość ania8888888
mieć dobry pomysł na siebie i byc pracowitym. Albo wyjść bogato za mąż/ ożenić się

Gość ania8888888
a obrzydliwie bogaci lekarze to rzadkość w Polsce... co prawda mają dość dużo kasy ,ale ciężko dorobić się milionów w tym zawodzie, no chyba ,że za granicą

No i kolejny gimbus się na mnie obraził. hahaha, Ale powiedźcie mam zajefajny nick, nie? Jak ja lubie takie sytuacje, jak ktoś nie ma się czego przyczepić to czepia się nicku.

Gość gość
dla mnie nick masz super a to że masz taki nick nic nie znaczy a gimbaza zaraz bierze wszystko dosłownie jak napiszesz nick motyl to pomyślą że motylem jesteś !!!!

Gość gość
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gość gość
ale ty poj*******a jestes blondyna :P idz sie puszczac szmato hahaha