Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowystorczyk27

Mąż się na mnie obrazil bo

Polecane posty

Gość fioletowystorczyk27

wrócil od fryzjera,mial się obciac na krótko, tak jak zawsze, a wrócił z jakąś fryzurka,ponoć bardzo modna teraz.. tka.. powiedziałam,że wygląda jak gowniarz :D obraził się naprawdę :D a jak zobaczylam, że kupił sobie buty na jesień, a mial kupic eleganckie zimowe to mi ręce opadły. Leży obrażony jak panienka :D:/

Gość gość
no i po bzykanku

Gość gość
jak go krytykujesz za wszystko to tak masz, ciekawe jakby było jakby z twojej strony było podobnie

Gość fioletowystorczyk27
Nie chce go krytykować ale to w takim razie mam kłamać? Wrrr. Może nie delikatna jestem dzisiaj ale kurde jak mozna kupic buty nie ocieplane na zimę,tyle kasy wydać a potem będzie marudzic że mu stopy marzna! A fryzura moze byłaby ok ale na lato,teraz chce w czapce chodzić ale nie ubierze,bo mu się fryzura zepsuje :D A niech sobie robi co chce.obraził się seksu nie będzie,dziecko śpi,to co mam teraz robic+:D

Gość fioletowystorczyk27
pierłam jajkiem:-o

Gość gość
Fioletowystorczyk, tak trzymaj. Ja Cię popieram, trzeba sobie mówić co się myśli, a jak on tego nie akceptuje. Poza tym z chłopem trzeba krótko. No i fakt, głupie podejmuje decyzje

Gość gość
wiadomo,że dobrze powiedziałas co On jak pisałaś faktycznie panienka żeby na takie bzdety się obrażać?:O Niech nie robi wiochy powiedz mu:D

Gość fioletowystorczyk27
Z drugiej strony moze myślał że powiem jak z***bjscie wygląda a ja go skrytykowalam :( cóś mi dzis nie poszło pożycie małżeńskie :D No wlasnie,głupie decyzje, a na codzień prowadzi firme która zajmuje się handlem międzynarodowym i podejmuje decyzje co chwilę,a w takich sprawach daje plamę

Gość fioletowystorczyk27
Trudno niech sobie teraz sam przemysli :D buty e sumie są trochę ocieplane takie na jesień,ech te chłopy! :D

Gość żona zbuntowana niewolniczo
Mój się obraził, bo musiał coś w domu zrobić :-D

Gość fioletowystorczyk27
Haha to też niezły foch :D

Gość gość
Prowadzi firmę a nie może sobie dodatkowych butów kupić? Dziwne.

Poszedł na spacer czterogodzinny I uwaga najlepsze: nie miał weny załadować zmywarki :-D przez cały dzień. Ja na uczelni. Nieźle pojechałam? ?? Zwrócić uwagę, że nie ma miejsca na blacie Ksieciowi z rodowodem :-D

Gość fioletowystorczyk27
Przeciez tu nie chodzi o kase!ale o sam fakt jak mozna robic takie bezmyslne zakupy!ja kupując sobie cóś to robię to z głową,a jak kupię i nie jestem pewna to oddaje.mam kupować kilka bezsensu rzeczy dlatego że ma kase? Nie no moj sprząta conieco a jak mnie nie ma kilka dni to dom błyszczy :Ddumny jak paw jest wtedy.ech

Niestety tak już ten świat zbudowany, choć ja najczęściej słyszę, że to kobity focha strzelają. U mnie chyba odwrotnie. Ciekawe, czy są małŻeństwa, ktorych nie dotyczą takie sprawy :O

Gość chcialabym napisac ze moje
małżeństwo nie ma takich problemów ale mój facet to kurde gorzej niz baba, dzisiaj też focha ma, tragedia juz nie mam do tego siły...

No na pewno jest nas wiele. Najgorsze, że czasami emocje biorą górę. U mnie to w ogóle, odpalam armatę i reakcja łancuchowa. To jest trudne. Ale trzeba żyć. Czy Wy też macie wrażenie, że nosicie spodnie w tym związku? ?? U mnie dzień nr 2 pt. Afera zmywarkowa. Mój Książę źle sieę zachował w czasie tej afery ;-) a ja nie zamierzam puszczać tego obok. Dostał komunikat, że bedzjdmy musieli o tym porozmawiać ..... i na razie, brak odzewu a w kuchni.....błysk. :-D:-D:-D:-D:-D jak chcą. ........

Storczyku, jak fryzura? ????????????? ;-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Nieźle nieźle, No cóż nosisz jak twierdzisz spodnie super czuj się dowartościowana w związku zwłaszcza, że piszesz o nim na forum............. thx za takie noszenie spodni............. Wg. Ciebie facet nie może mieć własnego zdania ? nie zarabia pieniędzy? wydał twoje ? gość nie może mieć własnego zdania w kwestii zakupów i fryzury? rozwiedź się i kup sobie manekina ........ jesteś beznadziejna

Gość gość
nie pisz nie pisz domowy tyranie :)

Gość gość
Skoro byłaś cały dzień na uczelni to czym mąż miał załadować zmywarkę, gównem śmierdzącym z dnia poprzedniego czy całego tygodnia flejo? :-O