Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęcza była hańbą

Tęcza na Placu Zbawiciela to była zwykła hańba

Polecane posty

Gość Tęcza była hańbą

A palenie jej zniczy to zwykła niegodziwość, bo jak podpalił przed Kancelarią Premiera się nie mający środków do życia mężczyzna to nikt mu zniczy nie palił. Lewactwo się bardziej przejmuje uczuciami gejów, niż ludzką krzywdą i biedą.

Gość palic pedalska tecze do skutku
do konca swiata i o jeden dzien dluzej

Gość AK74
Dokładnie!

Gość Espaniolla olla molestador
Niech mają. Dla równowagi postawiłbym w miejscu zburzonego kościołea zbawiciele piękną 40-metrową gigantyczną p***ę z wielkim hoojem w środku, jako pomnik hetero

Gość gość
Lecz się na głowę, skoro dla Ciebie zwykła rzeźba kojarzy się zaraz z seksem. Tę prawdziwą tęczę, która wyjdzie po burzy, też podpal, bo przecież ona na pewno tam się pojawia, żeby wspierać gejów i lesbijki. :-D

Gość gość
Popieram spalenie tego symbolu dewiantów

Gość gość
przestać pisać sam ze sobą debilu

Gość gość
W Polsce nie ma miejsca dla dewiantów.

Gość gość
i tu się mylisz, dewianci żyją wśród nas i mają się coraz lepiej, żądają nowych praw i wkrótce je wywalczą

Gość gość
w sumie masz rację, Pulchny, pedalstwo jest promowane we wszystkich mendiach [ :)] jako coś normalnego

Gość gość
Przecież ten margines trzeba potępiać, wszystkich homo trzeba leczyć bo to jest choroba. Zdecydowana większość Polaków tak sądzi. Możecie się gzić u siebie w domach a nie na ulicy, na oczach normalnych i przystosowanych do życia w społeczeństwie osób. Niedługo zoofile będą walczyć o małżeństwa z prosiętami albo klaczą. Gejów i lesbijek jest za mało, żebym w demokratycznym państwie musiał słuchać tego steku bzdur o tolerancji.

Najgorsze że politycy dojrzeli w tym swoją szansę a manipulować to oni potrafią tzw poprawność polityczna .

Gość gość
przygotuj się na to, że już w przedszkolu Twoje dziecko będzie uczone, że wszystkie zboczeństwa i zaburzenia seksualne są normalne

Gość gość
kibole to kibole, wiadomo, robią zadymy i różne takie. ale za spalenie tej tęczy to należy im się pomnik. jak można w środku miasta jebnąć gigantyczny pomnik dewiantów to ja zupełnie nie kumam. coś jest nie tak z ludźmi że pozwalają na takie rzeczy.

Gość gość
zawsze wiedziałam, że większość kafeterian to niedouki, analfabeci i ignoranci. Ten temat to dowód na to. Bo skoro dla was tęcza to promowanie gejów, to widocznie pan Bóg malując ją na niebie po deszczu też ich lubi :) Symbolem tych środowisk jest tęczowa flaga barany, a nie tęcza...

Gość gość
"Symbolem tych środowisk jest tęczowa flaga barany, a nie tęcza..." no jasne. a ta akcja: x "Niewzruszeni! Całujemy się pod tęczą" wydarzenie pod takim tytułem powstało na Facebooku w poniedziałek późnym wieczorem. Organizatorki nie są aktywistkami, ale mieszkankami Warszawy, które mają dość agresji w miejskiej przestrzeni. Zapraszają na happening, który odbędzie się w najbliższy piątek o godz. 16 na placu Zbawiciela. Początkowo spontaniczna impreza miała się odbyć w czwartek, ale zapisało się na nią tak dużo osób, że organizatorki postanowiły zgłosić zgromadzenie publiczne w ratuszu. Procedury wymagają aż trzech dni, więc happening został przełożony o jeden dzień - na piątek, na godz. 16. x to nie ma nic wspólnego z promowaniem sodomii. nagle z nieznanych powodów zachciało się komuś "całowania pod tęczą". jakoś pod tą normalną nie zlatują się całować publicznie.

Gość gość
no tak, jak widzisz całującą się pare na ulicy, to na pewno są sodomici :D:D:D

Gość gość
dobrze, że tylko całowania a nie piep..rzenia :-P kążdy z każdym

Gość gggggggm
Po pierwsze zanim zacznie sie szerzyc opinie warto zapiznac sie z tematem. Sama autorka teczy deklaruje ze nie ma ona zadnej konkretnej symboliki, ntak jak tecza po burzy. Ale banda kafeteryjnych homofobow juz musi wylac swoje odchody i frustracje. Ludzie puknijcie sie w glowe. Pokazujecie tylko swoje ciasne horyzonty i debilizm. Jak ubogie trzeba miec zycie zeby robic afere z byle gowna i popierac wandaluzm.

Gość gość
no oczywiście że sodomici. dlaczego nie "granie na gitarze pod tęczą"? dlaczego nie "teatr uliczny pod tęczą" czy cokolwiek innego? ano dlatego że musi to być nawiązanie do sodomitów których symbolem jest tęcza, wbrew temu co opowiadają niektórzy zakłamańcy.

Gość gość
powiem tak, jak ktoś ma zboczone myśli, to wszystko mu się skojarzy. Pamiętam oburzone dewoty na plakat reklamujący lody, gdzie kobieta lizała loda... oczywiście skojarzenie było od razu. Jak ktoś się uprze, to wszędzie coś znajdzie i się oburzy :)

Gość gość
Banda debili z was nic wiecej.

Gość gość
dlaczego całowanie? Bo pozytywne wyrażanie uczuć jest lepsze niż wyrażanie agresji. Nie przyszło co to do głowy?

Gość gość
a ty jak chcesz pokazywać pozytywne uczucia to całujesz każdego wobec, którego takie uczucia się pojawiają? np. kasjerkę w sklepie też całujesz, przechodnia na ulicy, sąsiadkę itp.? ja mam pozytywne uczucia wobec ludzi ale nie mam potrzeby ujawniania ich w postaci całusów, te zostawiam dla osób mi najbliższych

Gość gość
bzdety o tym że "nie ma konkretnej symboliki" i tylko tak sobie postanowiła "tęczę" walnąć na środku miasta co spotkało się z powszechnym zachwytem (bo pamiętajmy że najpierw to ona stała przed parlamentem europejskim) nie wiadomo z jakiej przyczyny bo artystycznie to nieprawdopodobna tandeta i kicz jest to niech autorka opowiada jakimś naiwnym. i oczywiście tylko "przypadkiem" jest to symbol sodomitów.

Gość gość
"Bo pozytywne wyrażanie uczuć jest lepsze niż wyrażanie agresji" x pozytywnie wyrażać uczucia to można choćby za pomocą happeningu "muzyka i taniec pod tęczą" czy cokolwiek innego czego przykłady już podawałem. ale jeżeli akcja polega na publicznym całowaniu, zresztą jak można łatwo zobaczyć na youtube również facetów z facetami to niech mi nikt nie mówi że to tylko taki "przypadek", nic nie znaczący "zbieg okoliczności" a z sodomitami nic to wspólnego nie ma.

Gość gggggggm
Dorabianie ideologii tam gdzie jej nie ma. Pokaz mi wypowiedz autorki ze tecza ma symbolike propagowania homoseksualizmu. Skoro jestes taki pewny swego. Nie potraficie wyzwalac negatywnych emocji w inny sposob niz agresja?

Gość gość
od dzieciństwa uczono mnie że tęcza jest symbolem drogi do pełnienia marzeń a nie jakimś symbolem odmieńców. Nie ma to jak katolicki kraj, który twierdzi, że marzenia to zboczenie, a miłość jest beeeeeeeeee i nie należy jej publicznie okazywać. Co innego przywalić komuś na ulicy, bluźnić, kraść, podpalać. To jest ok.

Gość gość
jak dobrze, ze nie mieszkam w Polsce. Pelnej ksenofobow i homofobow. Wstyd sie przyznac skad sie pochodzi po akcjach takich kretynow jak wy. I jeszcze ten marsz. Ja p*****le. Na calym swiecie ludzie hucznie swietuja swoje swieta niepodleglosci, raduja sie, puszczaja fajerwerki, ale w Polsce nie. W Polsce na ulice wylegnie patologia i beda sie napierdalac. Wstyd