Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęcza była hańbą

Tęcza na Placu Zbawiciela to była zwykła hańba

Polecane posty

Gość Tęcza była hańbą

A palenie jej zniczy to zwykła niegodziwość, bo jak podpalił przed Kancelarią Premiera się nie mający środków do życia mężczyzna to nikt mu zniczy nie palił. Lewactwo się bardziej przejmuje uczuciami gejów, niż ludzką krzywdą i biedą.

Gość palic pedalska tecze do skutku
do konca swiata i o jeden dzien dluzej

Gość gość
chcą tolerancji gejów i innych religii po jaką cholerę w uk, Francji też maja tolerancje a raczej mieli teraz sami boja się wychodzić z domów. Polska na to nie pozwoli!!!!!

Gość gość
teraz mają zrobic podobno biało-czerwoną, taka jest do zaakceptowania... uważajcie na Bolka-Zduna, on za pedalską tęczę chciał się bić z kafetarianami, którym tęcza się nie podobała pedalska

Gość o was myślałam
pal się tęczo, pal

Gość gość
mnie też oburza, że za tym podpalonym człowiekiem nie ma takiej żałoby, jak za pedalską tęczą

Gość gość
je...ba..c te pedalską tęcze !!! tragedia, stop lewactwu!! niech se gejuny przed domami tęcze stawiają!!!!!!!!

Gość gość
bi, ja prawicowiec, nie zrozumiałam sensu twojej wypowiedzi, czy mozesz jaśniej napisać, o co ci chodzi?

Gość gość
no wlasnie gdzie jest Bolek Zdun niema dzisiaj w warsawie jakies gej party

Gość gość
Tęcza była ładna, szkoda, że jakiś idiota ją zniszczył. Na pewno ateista.

Gość gość
dobrze, że spalili symbol pedalstwa, czy był ładny, czy nie, to kwestia gustu, jak już to tęcza biało-czerwona jest do zaakceptowania

Gość gość
Ależ to jest symbol przymierza z Bogiem!

Gość gość
jak to jest symbol przymierza z bogiem to zamiast krzyza powies sobie w domu pedalskom tecze

Gość gość
wiesz dobrze, że nie o symbol przymierza z Bogiem chodziło tym, którzy tęczę stawiali- przez tyle wieków nikt nigdzie tęczy nie zbudował- jako symbol ze Stwórcą, tylko jak sie pedalstwo zaczeło ujawniać i nie wiadomo czego domagać, to nam na placu Zbawiciela symbol pedalstwa postawili... swastyka też oznaczała symbol Słońca, a nie nazizmu i co? i tez teraz kojarzy się tylko ze szwabami a nie z Hindusami, bo jakiś szwab ją zbezcześcił, tak samo z tęczą sie stało jak z krzyzem hinduskim

Gość gość
Poczytaj Stary Testament, to się przekonasz.

Gość gość
czytałam - zarówno Stary i Nowy Testament, wiem, że to był symbol przymierza po potopie, ale tęczę zniesławiono, czyniąc z niej symbol sodomski w dzisiejszych czasach, a to bardzo niedobrze, to może i pod grzech podlegać

Gość gość
Bolek, gdzie jesteś? dzisiaj nikomu nie grozisz za tęczę?

Gość gość
Do autora tematu. Tu akurat masz absolutną rację. Niestety.Los kogoś kto decyduje się na taki krok rozpaczy jest głęboko w doopach cyników jacy rozpaczają nad kawałkiem instalacji. Lamentują nad stratami po marszu nie wiedząc,że bezmyślność polityków kosztuje nas o wiele więcej....za sam brak terminowego wprowadzenia przepisów unijnych o refundowaniu świadczeń świadczeń zdrowotnych naszym obywatelom na terenie unii płacimy 50 tys. euro dziennie. Ale durnie wolą chodzić i palicz znicze tęczy.

Gość gość
bo mają wyprane mózgi przez tvn i gw