Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminka muminka

białe pampersy rozm 4 i 5 pytanie

Polecane posty

Gość maminka muminka

Hej! Powiedzcie proszę czy białe pampersy powyżej rozmiaru 3 też mają siateczkę (jak w 1, 2, 3)? Mam 5m dziecko, lubię te białe pampersy. Dziecko nosi rozm. 3, chciałam kupić w promocji już większe i inna matka w sklepie powiedziała mi, że nie warto, bo one nie mają już tej specyficznej faktury znamiennej dla rozm. 1, 2, 3. Sorki za tak błahą rozkminkę. Po prostu napiszcie, jak to z tymi 4 i 5 jest;) Dzięki!

Gość gość
Z tego co pamiętam to 4 i 5 nie mają już tej siateczki, ale też są rewelacyjne :)

Gość maminka muminka
Dzięki. A na czym polegają podobieństwa i różnice tych białych 4 i 5 z zielonymi pampersami Active Baby?

Gość gość
4 i 5 nie mają tej siateczki ale i tak są lepsze. Są lepiej dopasowane, cieńsze, w ogóle inny wkład mają, dłużej trzymają suchość. Polecam białe. Próbowałam kilka razy przestawiać się na te zielone, ale nigdy nie byłam zadowolona..

Gość gość
ja nie bylam zadowolona z tych bialych pampersow bo czesto rzeciakaluy siuski bokiem, a zielone nie

Gość maminka muminka
och, to muszę popróbować, dzieki! Ja dotąd nie miałam problemów z przeciekaniem ani z kupą po pachy, która gdzieś wypełzła z pieluchy. Ale widzę, że tych siuśków jest coraz więcej, więc stawiam na chłonność i suchość zarazem. Bo białe pampy na luźne kupy dziecka na piersi są rewelka. Ale na bobki siatka niepotrzebna:-D Ja kupiłam zielone 4 w 3paku w Lidlu w promocji, więc na razie muszą być zielone...

Gość gość
ja od początku używam zielonych i u nas się zdarza kupa po pachy, ale ja się nie dziwie, że taka ilość nie zatrzymuje się w pampersie (bądźmy realni) każdy lubi co innego-wypróbujesz, będziesz wiedziała, tutaj co kobieta to inna opinia :]

Gość maminka muminka
Jasne! Trzeba próbować. U nas na te luźne kupy białe pampersy sprawdziły się, ale pojawiają się już stałe (po warzywach i owocach), więc szukam czegoś tańszego. Ps. Przeraża mnie kupa po pachy, bo "nasze" zaczynają być już dość wyczuwalne :-D

Gość gość
Moj byl na mm od poczatku i taka kupa czesto zdarza sie tylko wtedy jak samej kupy jest duzo do tego dochodza siki, po za tym my mamy zawsze wiekszy rozmiar pampersow np wazy teraz ok 9-10 kg a my od ponad miesiaca mamy 5 bo go w nozki obciera(jest dlugi jak miesiac cienki jak wyplata :) ). Sam PAMPERS rekomenduje active baby jako najlepsze (te biale sa drozsze ale nie tak rekomendowane jak wlasnie zielone)