Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola z wrocławiola

znak zodiaku dziecka

Polecane posty

Gość ex_debill_znowu_po
ja właśnie przestałam ćwiczyć to rozpoznawanie, żeby się do ludzi nie uprzedzać, ale nadal czasem jak spotykam kogoś nowego i reaguję na niego jakoś silnie negatywnie, albo pozytywnie, to gdzieś mnie tam z tyłu głowy dźga, że to może być ten, albo tamten znak

Gość ja ze znaku strzelca jestem
ja potrafie rozpoznak, ale nie znak, a zywiol

Gość ex_debill_znowu_po
to jaki jestem żywioł?;)

Gość gość
ex debil jestes powietrze ;)

nie jestem czarodziejem, nic o tobie nie wiem , procz tego ze zasugerowalas,, ze raki dla innych znakow tez sa nie do zniesienia " wiec wykluczam zywiol wody i ziemi , ja jestem z ognia i napisalam w pierwszym zdaniu , ze pasuje do mnie lew i baran ( ty na to nie zareagowalas) , wiec pozostaje zywiol powietrza . Jednak to nic nie ma wspolnego z astrologia, a jedynie z psychologia ( psychologiem tez nie jestem )

jesli sie tym interesujecie to polecam astromagia.pl . Pelno tam horoskopow, wrozb :)

zgniłam. tematy na poziomie podstawówki. ja pier... ale z was tępe dzidy

Gość gość
sindel to podstarzaly arab, ktory cwiczy j. polski :) znam go z innych tematow, gdzie sie udzielal

Gość ex_debill_znowu_po
w co wierzysz Sindel (w uproszczeniu) - w boga, czy w Darwina?

Gość gość
ja mialam termin porodu na polowe marca modlilam sie zeby corka nie byla spod znaku Barana i udao sie jest spod znaku Ryby :)

Gość gość
przykro mi z twojego powodu. ryby sa rozemlane i placzace, popadaja w depresje, zyja w swiecie iluzji. moge dopisac cos jeszcze przykrego, ale nie chce

Gość gość
sam znak zodiaku nie wystarczy, trzeba jeszcze znać ascedent, mój maż jest strzelec ale ma ascedent w skorpionie i typowy skorpion z niego :D a ja jestem byk z ascedentem w byku i wg mnie można horoskop pisac,

Gość gość
moje dziecko jest spod znaku ryby i nie jest ani placzliwe ani rozmymlane czy jak to tam bylo napisane wrecz przeciwnie jest energiczne wesole wszedzie jest jej pelno .... wy matki polski nie macie co robic tylko takie glupoty pisac? co ma znak zodiaku do zycia? ja jestem lwem i co w zwiazku z tym? napisze ktos ze jestem samobojca? naogladaly sie w pologu durne baby wrozbitow telewizyjnych.....

Gość do lwa
wiec lubisz byc przywodca innych, lubisz byc w centrum zainteresowania,,, . podejdz troche z humorem do tego. Widocznie jaks zodiakalny baran , lub ktos kto ma dziecko barana- poczulo sie urazone i odpowiedzialo do matki ryby w ten sposob. Nigdzie nie jest tak napisane o samobojcach !!!!

Gość do lwa
matka rybki modlila sie , by dziecko nie bylo baranem

Gość gość
ryby znak samobójców ??? o matko!!! ja jestem rybką (kobieta jeszcze nie matka,ale w ciąży) i wybacz ale do samobójstwa mi daleko :) owszem , były okresy depresji i gorszego samopoczucia , wynikające z życiowych problemów i niełatwej dotąd passy,ale szybko się podnosiłam i parłam naprzód,wszak życie mamy TYLKO jedno,ale samobójstwo ??? mój tato również jest ryba i ten to dopiero ma wbudowany optymizm-jest bardzo schorowany(zaawansowany rak prostaty z przerzutami do kości!!!) a mimo to walczy ,uśmiecha się,chodzi do pracy na 12h i wszyscy się załamują jego stanem zdrowia , tylko nie on sam!!!! Coś mi się wydaje ,że osoba która tak napisała musiała przeżyć jakąś tragedię i dlatego tak pisze,bo ja NIGDY nie słyszałam gorszych bzdur :)

Gość gość
nie bierzcie drogie rybki tego do siebie . Ktos sie chcial odegrac na jednej rybce, ale niestety zostaly urazone inne rybki :))) ryby sa wrazliwe, maja dobre serce, maja artystyczne talenty, ;)