Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialabym byc mloda i glupia

Polecane posty

Gość gość

tez bagaz doswiadczen mnie zabija powoli mam gdzies doswiadczenie i dojrzalosc wolalabym sie cofnac 10 lat i byc taka beztroska...usmiechnieta

Gość maaalllinaaa
I przezywac te wszystkie problemy od nowa? To ja wole juz blizej konca, zeby sie nie meczyc tutaj

Gość gość
po prostu chcialabym poczuc beztroske i radosc posmiac sie z niczego, miec taka glupawke, jaka mialam w wieku nastoletnim nie chce miec doswiadczenia, bo wpedza mnie to w alkoholizm chce biegac po laca i sie smiac i myslec ze wszystko przede mna, ze chciec znaczy moc

Gość robak1802
Ile lat macie laseczki ze takie doswiadczone jestescie? Zyciowo

Gość gość
ja, autorka tematu, mam 32 lata ale to nie o wiek chodzi mysle ze duzo 40 latkow nie ma takiego doswiadczenia zyciowego.. nie przechwalam sie, uzalam raczej

Gość gość
do robak a TY ile masz:)?

Gość maaalllinaaa
malina 29lat, tez kolorowo nie było u mnie dlatego jak pomyslę że miała bym przechodzic przez wszystko od początku to wolę się nie cofac. No chyba że była by szansa na odmianę losu :)

Gość robak1802
Piekny wiek ja juz zapomnilem kiedy tyle mialem,, ale rozumie w tym wieku zycie sie juz troche zna,

Gość robak1802
Ja laseczki 53 ale jeszcze moge hahaha:-)

Gość gość
do malina w sumie masz racje, cofac sie to jakas masakra ale bywaly takie momenty ze bylam radosna i odczuwalam taka lekkosc bytu teraz juz tak nie mam.. i czasami do tego tesknie! coraz rzadziej sie smieje, coraz czesciej usmiecham i to sztucznie.. coraz czesciej robie cos bo tak wypada dopasowuje sie i mecze ze soba sama;/

Gość gość
ja mam 20 i juz w wieku 13 lat nie bylam beztroska chcialabym juz miec 90 lat i umierac nie chce tego calego zycia co przede mną i tak tylko placz i rozczarowania i smutek marze o milosci a jej nie ma to po co zyc

Gość gość
faceci tylko niszczą i wykorzystują kobiety wszedzie c*****o jest mozna byc mlodym i juz sie nie smiac wiec nie o wiek tu chodzi

Gość maaalllinaaa
rozumiem cie, ja ci powiem ze gdyby nie to ze mam dziecko to juz dawno bym sie usunela z tego chorego swiata. same stresy, bieda, nedza. choroby to nie dla mnie...

Gość gość
sama siebie dolujesz! a masz jakies smieszne marzenia zeby cofnac czas,zamiast wziasc sie w kupe!! masz 32 lata kobieto!!! jak ty teraz tak narzekasz co bedzie za 10 lat jak ci sie noga podwinie??

Gość gość
bylam nieszczeliwa jak mialam 20 lat ale bylam mloda, mialam jedrne cialo i bylam szczupla troche glupawa ale chyba nikomu to nie przeszkadzalo a najfajniejsze to PRZESWIADCZENIE , ze mozna wszystko..;/ teraz mam niby to o czym marzylam i ..... to nie to zaluja ze marzenia sie spelniaja

Gość gość
a ja gdyby nie to że mam matke ;) nawet tu widac czesto ile w ludziach jadu do innych

Gość gość
a jak mi ma sie ta noga podwinac? zycie juz mnie nie zaskoczy

Gość gość
zazdrosze mamy moja umarla i caly czas mam traume z tego powodu jak umiera mama to umiera dziedzinstwo

Gość gość
wspolczuje :(:( moje dziecinstwo bylo ok..ale teraz juz nie bedzie ok

Gość gość
wszystko co mnie dotyczy jest dramatyczne jedynie to co zalezalo ode mnie jest jeszcze jakies w miare do zaakceptowania a zycie? stwor zycie siedzi na mnie i mnie ciagnei w dol ja sie prostuje a on mnie przygniata cialabym sie zamknac w jakims pojemniku i przestac istniec zniknac ale bez bolu

Gość gość
do gosc z 02;19 a dlaczego nie bedzie juz ok? co sie stALO?

Gość gość
marze o wolnosci kiedys bylam niezalezna, myslam ze zwojuje swiat a teraz mam 32 lata i chcialabym dziecko i wieksze mieszkanie brzydze sie soba kiedys mialam jakies idealy a teraz ich nie mam