Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metlówaa1994

Guns`n`roses to beznadzejny zespoł tylko przypałowe pedały go słuchają

Polecane posty

Gość metlówaa1994

Nie wiem jak można słuchac tego beznadziejnego zespołu mając więcej niż 15 lat. :-o Przecież jest tyle lepszych zespołów w szeroko pojetym rocku i metalu :-o Ja słucham thrash i death metalu np. sodom, death, kreator, slayer, morbid ange, munic**a waste, immolation, entomed, possesed, masachist, tankard, violator, vader, bolt thrower, cannibal corpse i moje serce krwawi gdy pomyśle o tym jak c*****y gust mają fani guns`n`roses :( Zespoły wymieniłam żeby nikt nie pisał "wracaj słuchać rapu i techno" czy tam "lady gagi" jak to macie w zwyczaju gdy obrażam guns`n`roses na tym forum, no bo fani gunsów myślą że jedyną alternatywą dla ich zespołu jest rap i disco polo :(

Gość gość
no i.........

Gość metalówaa1994
No i to że fani gunsów to s*******iny trzeba ich publicznie obrażać?

Gość gość
jesteś nawiedzona zapewne po nocach kontaktujesz się z duchami a z twarzy przypominasz nergała

Gość gość
potrzebujesz pomocy ...

Gość gość
Osobiście słucham Guns N’ Roses i wcale nie uważam, że coś jest ze mną nie tak. To przecież zespół, którego debiutancki album – Appetite for Destruction osiągnął pierwsze miejsce w rankingu Billboard 200. A dzięki sile hitu Sweet Child O’ Mine, ich jedyny singiel osiągnął pierwsze miejsce w rankingu Billboard Hot 100. Album sprzedał się w nakładzie 28 milionów kopii na całym świecie. Najnowsza płyta Gunsów czyli Chinese Democracy to same perełki, im dłużej jej słucham, tym bardziej podziwiam melodię, tekst i wykonanie. Utwór This I love to dla mnie mistrzostwo świata i nie obchodzi mnie co ktoś o mnie myśli.

Gość gość
bo mnie obchodzi twoje zdanie ograniczona muzycznie gowniaro :D

Gość gość
Również słucham Guns N' Roses. Co prawda nie mam już piętnastu lat i jestem bardziej w okresie kiedy takie osoby częściej nazywać mnie będą dinozaurem. Jednak nie widzę tego, że Guns N' Roses to beznadziejny zespół. Tak jak juz ktoś tu pisał mają świetne utwory: November Rain, Sweet Child of Mine, You Could Be Mine, Don't Cry, przeróbka Knockin' On Heavens Door, Patience, Paradise City. To utwory, które towarzyszą mi na co dzień. Nie wiem dlaczego uważasz takie osoby za "pedały"? Bo mężczyźni noszą długie włosy i ubierają kurtki skórzane? Powiem szczerze nie rozumiem twojego podejścia do jednego z najlepszych zespołów jakie znam.

Gość gość
Dowiedz się, bo chyba nie wiesz, że na świecie jest 7 miliardów ludzi. Każdy ma swoją historię, swoje życie, którego bieg wpływa na miliony sposobów na odbiór świata, innych ludzi i oczywiście także muzyki. Najgorzej dzieje się, gdy ten bieg kształtuje postawy takie jak Twoje: co inne niż ja jest fuj, jest złe, jest g... warte. Ta takie myślenie przez, tak postawa umysłowa, przez wieki powodowała konflikty, przemoc, wojny. Więc ...wyluzuj, żyj i daj żyć innym. Jak śpiewał pewien strasznyyyyyyy peeeeeeedał "Relax. Take it easy".

Haha, śmiejesz się z GNR a sama słuchasz wcale nie lepszej muzy :) wtórnej i męczącej, nudnej jak ch*j. Nie mówiąc już o tym, że rock jest dużo bardziej zróżnicowany, złożony, barwny i kreatywny od tego całego metalu. Gatunki takie jak jazz-rock, progresywny rock, scena canterbury, cała awangarda... a do tego jazz.

Gość prettyblonde
Ja nie jestem fanką Gunsów, ale to klasyka rocka. A publiczne obrażanie kogokolwiek dowodzi jedynie posiadania kompleksów oraz głupoty. Nie wiem, czy wiesz, ale Twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. Nie masz prawa nikogo publicznie obrażać - w dodatku przez taką NIEISTOTNĄ PIERDOŁĘ, jak upodobania muzyczne. Z tym jak z d**ą - każdy ma swoją, ale nie musi się z nią obnosić.

Gość gość
wiekszosc gitarzystow w/w zespolow moze slash'owi buty czyscic...

Gość gość
Nie wiem, czy wiesz, ale metal to jaskiniowa muzyka dla prymitywów z klocami w głowie zamiast mózgu. Ganzenrołzes też jest cienką kapelą, ale ich debiut > 95% death metylu.