Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy takie wyzwisko wybaczycie

Polecane posty

Gość gość

ty szmato je... kilkakrtonie podczas klotni, nie wazne czy na trzezwo czy po pijanemu jak i gdzie, jestesmy od roku malzenstwem, nigdy sie nie zdradzilismy,ale nie rozumiem takich wyzwisk podczas klotni, ja go nigdy nie wyzywam od szmaty

Gość gość
halo kobietki, mamy po 23 i 26

Gość gość
Ciezko cos takiego wybaczyc.

Gość gość
a jaki byl powod tej klotni? wk****ilabym sie no ale chyba sie nie rozwiedziesz od razu

Gość gość
szcezrze wypilismy bo znajomi tez byli i chyba poszlo o to ze nieznajomy numer do mnie wydzwanial i mnie ublizal a on nic z tym nie zrobil , i powwiedzialam,ze zachowal sie jak ci pka

Gość gość
agresja po alkoholu,to zly znak

Gość gość
raczki rez swedzialy, ale po trzezwemu tez obraza

Gość gość
poczekaj co będzie dalej, jeżeli jest facetem który poniża kobiety itd to za jakąs chwilę znów coś wywinie i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Gość gość
my z zona tez sie wyzywamy od najgorszych w zlosci ale wiadomo,ze nikt z nas nie mysli na serio nawet jak leca bardzo niecenzuralne wyzwiska. Pol h i zapomina sie o sprawie;-)

Gość gość
uderzyl mnie kiedys, jak mu to powiedzialam to zaczal sie smiac,ze takiej sytuacji nie bylo a np. popchniecie na podloge,az kobieta lezy dla mnie jest podnoszeniem reki,a dla niego to nic, a zwlaszcza kiedy pytam sie czemu nie kupujesz mi kwiatow slysze odpowiedz; bo nie zaslugujesz, ma dobrez przychodzi napalone,jedzenie od tesc.-obiad nie sprzata nic, i mu zle jeszcze

Gość Allures
Niech zgadnę....zabrałaś mu kabel od komputera?:classic_cool:

Gość gość
wiedziala na czym stoi ? hahah troche za pozno, przed slubem jest na to czas. Chyba nie wyszla za kogos kogo nie zna

Gość gość
skoro rączki swędziały to czekaj sobie tak dale i nic z tym nie rób a sina będziesz chodzić. Moja matka tak czekała i czekała aż się ojczym mój zmnieni i co wyczekała?? Chodzi do psychologa, bierze tone leków na depresję, sądzi się z nim teraz o to że ją bił i jej ubliżał

Gość gość
hahah,smieszne,ale nie , bo nie przesiaduje na komputerze.

Gość gość
on cie nie kocha. pewnie wzieliscie slub ze wzgledu na dz7ecko, a jesli nie to i tak zbyt pochopnie. wspolczuje ci, taki typ sie nie zmieni a moze byc tylko gorzej

Gość gość
12:23 weź mi nie wmawiaj że małżeństwo nic nie zmienia w człowieku. Wcześniej mógł byc najwspanialszym facetem na ziemi a później się w d***e poprzewracało od dobrobytu

Gość gość
nie wybaczaj!!!!!!!!!! odsaperuj sie mentalnie od niego,żyj w swoim świecie zainstaluj kamerke w domu,nagraj go i za kolejne znęcanie się niech beknie nie daruj s......

Gość gość
raz jest pieknie i cudownie raz sa kryzysy, wzielismy sly=ub z milosci,zadnego dziecka nie mamy

Gość gość
mialam nagrania ale telefon zgubilam, milam kiedy nie bylismy w malzenstwie, takie slownictwo,darcie japy i zero rozmowy , po prostu on taki jest, a jak jest dobrze to jest dobrze

Gość gość
jestes mlodziutka, jak czesto bedxiesie to powtarzac to nie ma co tracic czasu

Gość gość
Masakra! Miałam takiego oszołoma, męża w dodatku. Jednak nie pozwoliłam sobie na takie wyzwiska i od 8 lat nie jesteśmy już razem. Od 2,5 roku spotykam się z kimś kto mnie szanuje i nawet w nerwach nigdy nie usłyszałam od niego, niczego obraźliwego. Szanuj się kobieto, skoro Twój własny mąż tego nie robi!

Gość gość
To po co ten temat zakładałaś skoro i tak z nim będziesz siedziała bo on "taki jest"

Gość gość
po slubie sie cos zmienia? no nie wiem jestem ponad 6 lat po slubie i wszystko jest tak samo jak przed. Jak sie spotkalo kogos odpowiedniego kogo sie kocha to zawsze bedzie dobrze a jak byle kogo, kogo sie nie poznalo to nie dziwota,ze takie sytuacje sa.

Gość gość
mój szwagier miał dziwkę na boku przez 25 lat ,wracał od niej i wyżywał sie na siostrze, kiedy nie było dzieci w domu,bił po głowie, nikt z rodziny nie chcial w to uwierzyć, umie sie wybielać,jest podły i fałszywy znienawidziłam go,bo jestem jedyna ktora od zawsze mam do niego dystans

Gość gość
jak nie kocha, jak kocha? gdyby nie kochał, to nie miałby po co bić, albo biłby inną :classic_cool:

Gość gość
doswiadczalas juz tego przed slubem i w takim wieku juz za niego wyszlas. dziwie ci sie

Gość gość
błagam kobiety SZANUJCIE SIĘ.........ja wiem, że są te durne naciski rodzin, kiedy ślub, kiedy znajdziesz chłopa, ale naprawdę to nie chodzi o to, żeby był, nieważne czy będzie pił i bił!!!!!!!!! ja po pierwszym wyzwisku pod moim adresem rzuciłam typa, jeżeli facet wyzywa kobietę, to ich nie szanuje i nigdy sie nie zmieni........

Gość gość
tak naprawde, to sytuacja mojej kuzynki,chcialam poznac wasze opinie. a ona mieszka w angli maja wspolny majatek i wszystko, nie jest tak latwo odejsc , a zwlaszcza gdy ma dobra prace zaranbia 2200euro

Gość gość
12:40 wszystko tak samo jak przed ślubem?? Randki, pieszczoty, spotkania, ciekawe wybryki??? Jasneeee....przecież masz zwwiązek idealny bo przecież się kochacie