Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 26666

Mąż nie chce się golić

Polecane posty

Gość gość 26666

Jesteśmy małżeństwem od pół roku. Mąż jakby mógł to golil by sie raz na 2 tygodnie. Nie lubi się golić. Już nie wiem co robić. Goli się tylko jak mu, powiem, że jak się nie ogoli to nie ma seksu, nie przytulamy się, nie całujemy, nie rozmawiamy ze sobą. Ma 29 lat, a z zarostem wygląda na 35 lat. Jest przystojny, mody, a zarost tylko działa ujemnie na jego wygląd.

Gość gość
wspólczuję nie cierpię zarośniętych facetów

Gość gość 26666
Ja właśnie też.

Gość gość
a Ty się zawsze golisz?

Gość gość 26666
Ja depiluje miejsca intymne, pachy nogi.

Gość gość
mój też się goli raz na miesiąc i nie robie z tego powodu problemu bo to żaden problem tak lubi tak ma nic na siłę, bo na siłę można kuku zrobić

Gość gość
Mi bardzo podobają się faceci kolo 30-dziestki z takim 3-4dniowym zarostem :)

Gość gość
A gdyby on powiedział Tobie, że masz nosić fryzurę, która tobie kompletnie nie odpowiada to tak chętnie byś się zgodziła?

Gość dla mnie facet nieogolony
Kojarzy sie z brudasem i menelem. moj o tym wie i jak zaczyna i jak trzy dni sie nie ogoli to czasami mnie denerwuje specjalnie;) tzn.droczy sie ze mna. Ale zdarza sie,ze musze go poprosic,zeby sie ogolil. Mowie:zrob to dla mnie. I goli sie. Nienawidze jak mnie drapie zarostem. A facet z wasami i brodka...na wymioty mnie bierze jak sie taki bierze za jedzenie.

Gość gość
" A gdyby on powiedział Tobie, że masz nosić fryzurę, która tobie kompletnie nie odpowiada to tak chętnie byś się zgodziła?" Ja bym sie zgodzila,a nawet sie zgadzam bo on bardo lubi dlugie wlosy i specjalne dla niego go mam. My wiele rzeczy robimy dla siebie. On sie dla mnie goli,a ja dla niego czesze i maluje tak jak on lubi.

Gość gość
a mój akurat lepiej wygląda z takim parodniowym zarostem, wszyscy to mówią i nie lubie jak się ogoli.

Gość gość 26666
Lubię krótkie włosy, on lubi długie i mam długie ze względu na niego nie na siebie.

Gość gość
A ja sama nie kaze sie golic mojemu bo uwielbiam jak broda mi jezdzi po myszce i wtedy mam mega orgazm:p

Gość gość
A to dziwię się Wam- chodzić w fryzurze, w której gorzej się czujecie tylko dlatego, że facet ma na to ochotę? Dziwne. Ja tam rozumiem faceta, który nie goli się bo takie widzimisię ma jego kobieta- za nic za to, nie rozumiem Was

Gość gość
bo chcą się podobać swojemu facetowi. Takie to trudne do zrozumienia? faceci to wzrokowcy, a ty pewnie śpisz w bawełnianej koszuli z misiem, a facet ogląda sobie atrakcyjne koleżanki w pracy.

Gość gość
Skoro boicie się, ze facet pogoni Was w cholerę to nie dziwię się, że tak staracie mu się przypodobać :D Jeśli mój mąż miałby zdradzić mnie tylko dlatego, że nie odpowiada mu moja fryzura to nie widziałabym przyszłości dla takiego związku :O Zresztą dla mojego męża dobra jest każda fryzura, którą fryzjer odpowiednio do urody mi dobierze- akceptuje mnie bez względu na to czy włosy są krótkie czy długie. Współczuję Wam, że brak Wam takiej akceptacji :D

Gość gość
przecież nikt nie pisze że facet by zdradził FRUSTRATKO, tylko po prostu chcą się podobać. proste nie?

Gość gość
Nie no właśnie ktoś tam sugeruje, ze jak kobieta nie przypodoba się facetowi to pójdzie on do innych kobiet. Bzdura kompletna- chyba, ze związek jest do bani. A postawy autorki nie rozumiem- przyszłaś się poskarżyć kafeteriankom na niegrzecznego męża? Tupnij nóżką jeszcze

Gość gość
Wolałabym być frustratką niż zahukaną panienką bez własnego zdania podporządkowaną facetowi

Gość gość
przeciez w pracy ma zapewne atrakcyjne koleżanki a każdy facet lubi popatrzeć na piękne kobiety, ni oznacza to że od razu będzie żonę zdradzał, ale skoro lubi długie włosy to ja się nie dziwie ze kobieta nosi długie, chce po prostu poodbać się mężowi. ja tu nie widze nic złego ani dziwnego a ty sobie wymyślasz jakieś problemy.

Gość gość
sama jesteś zahukana pieniaczka, wymyslająca jakieś bzdury i na siłę coś komusz wmawiasz. wrzuć na luz i zluzuj majty

Gość gość
pfff, mój ma długą brodę i wygląda trochę jak drwal a ja uważam, że to supersexy. Wygolone chłoptasie dobre dla gimbazy!

Gość gość
Autorka ma jakiś wydumany problem :D Nie chce się ogolić- strzelę focha :D

Gość gość
nie przytulamy się, nie całujemy, nie rozmawiamy ze sobą-niestety,ale muszę to powiedzieć-na h.. Wam był ten ślub

Gość gość
grow up

Gość gość
Bo jak brała ślub to mąż się golił- a brak golenia nie mieści się w jej małej główce. Rozwodem ta afera się skończy. Skoro przez "niefajną" wg. męża fryzurę ma on iść oglądać inne babki to co zrobi jak ona nie będzie go przytulała i uprawiała z nim seksu ? :D

Gość gość
Powiedz mężowi że w zaroście zbiera się kurz i że nie idzie porządnie domyć twarzy ....bleee :D. Złuszczony naskórek też się gromadzi z pomiędzy igiełkami włosów. Wytłumacz rumcajsowi że czasy ludzi lasu już minęły i obecnie produkuje się już fajne maszynki do golenia ;).

Gość gość
ja miałam podobny problem ze swoim :) często mu powtarzałam ,że lubię go z taką kilkudniową ,ładnie przystrzyżoną bródką , jakieś 3mm.,nie lubił tak się golić, bo równe przystrzyganie bródki sprawiało mu dużo problemu-siedział w łazience godzinami i i tak zawsze było według niego nierówno,skóra pod bródką go swędziała i ogólnie było srylion powodów ,aby bródki nie zapuszczać :) wolał ochlastać się na gładko i po problemie :) aż któregoś razu coś go opętało i ...zapuścił się "na rumcajsa"!!! to był koszmar!!!zarost ma gruby,ostry,kruczoczarny,dość ciemną karnację,włosy na głowie też...wyglądał jak jakiś Arab , cygan lub ..Rumun!!!zapuścił obrzydliwą brodę na jakieś 4cm,wyglądał jak stary dziad-a ma 26lat,nie całowałam go,sama również nie lubiłam być przez niego całowana,śmiała się z niego rodzina, znajomi,sąsiedzi (starsza sąsiadka powiedziała nam kiedyś na schodach,że "zapuścił się jak menel"!!) a w pracy wołali za nim -cicho,cicho,terrorysta idzie!!! łaził tak przez 3 mies!!! nie wytrzymałam w końcu i zagroziłam mu:albo jego broda albo moje długie włosy :) nie zrobiło to na nim wrażenia :( potem mu powiedziałam ,że jak sam nie zrobi z nią porządku to ja to zrobię "na śpiocha"i ...tak właśnie się stało :) wygoliłam mu kilka pięknych prążków na obydwu policzkach :) na szczęście obydwoje mieliśmy ubaw jak się obudził rano :) i od tej pory ja nie wymagam a i no nie zapuszcza obrzydliwej brody - goli sie na gładko :)

Gość gość
może niech stylizuję zarost na taki klasyczny męski :) chyba że nie cierpisz zarostu to już inna sprawa