Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dno trzykropki mmm

od godziny siedze jak oslupiala i placze zalamka szok

Polecane posty

zaczynając od tego ,że nie mogę mieć pseudonimu "co za dno...mmm" bo oczywiście kropki są zabronione, a w ogóle wchodzę na kafe a tu ZERO ciekawych tematów!! !kiedyś były afery, śmiechy, prowokacje, wulgarne słówka, wyzwiska, obrzydliwości itp. a dzisiaj od godziny same nudy, pól strony to tematy telenowele po 52948 wpisów ewentualnie wyżalania itp ;(((( co robić??? tylko nie mówcie " idź pobiegać" bo za zimno ;(

Gość wez sie powies
IDIOTKO

Gość gość
moge wylizac Ci muszelke jesli chcesz

Gość gość
ja to szlocham już od roku nad tym forumem najgorsze że zaczynam zapominać jak tu bywało dawniej trza było chyba spakować manele w odpowiednim momencie zachowując w pamięci miłe wspomnienia a nie siedzieć tu i obserwować wierzgającego w konwulsjach półtrupka

Gość gość
zmien forum dla bardziej zdegenerowanych prostakow:p

Gość gość
mam muszlę znad morza śródziemnego troche ma kłujących wypustek, ale możesz wylizać

Gość gość
Taaa w sumie to prawda. Od pewnego czasu to forum "sflaczało".

gość zmien forum dla bardziej zdegenerowanych prostakow a niby gdzie takie znajdę?? to było najlepsze miejsce w necie... dzisiejsze tematy z głownej : Ogląda ktoś serial BEZ TAJEMNIC co sądzicie gość 17.11.13 16 kto czesciej zdradza mężczyzna nie zdradzający 17.11.13 2 przykry zapach z ust kachaaaja 17.11.13 186 Czy doswiadczyliscie kiedykolwiek czegos strasznego i niewytlumaczalnego (ost.) gość 17.11.13 16 Dlaczego dobre kobiety trafiają na drani i odwrotnie pytajnik gość 17.11.13 0 dlaczego podszywacze wyniesli sie stad gość 17.11.13 6 co zabrac do jedzenia na dluga podroz autem z dziecmi pytajnik gość 17.11.13 2 smierdzace antyki gość 17.11.13 0 fajna kamizelka w terranova temat nr 1 do działu TV nr 2 uczuciowy nr 3 zdrowie i uroda (jessu żeby to vchocaż bylo "nieprzyjemny zapach z łiły" nr 4 yy takie na haloween nr 5 uczuciowy nr 6 - o to jest sensowny temat! nr 7 - głupi temat ale można sie w nim podszywac nr 8 śmierdzące antyki :O nr 9 moda zakupy polowa tematow nie spelnia kryteriów dyskusji ogólnej!! ile tematów o polityce, gospodarce, filmach i życiu,,, a kogo to obchodzi? ja tu chce sie wyluzować a nie spinać i dyskutować :(